Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 19 » Служба розшуку НК ТЧХУ відвідала пункт тимчасового перебування мігрантів у м. Розсудів на Чернігівщині
21:30
Служба розшуку НК ТЧХУ відвідала пункт тимчасового перебування мігрантів у м. Розсудів на Чернігівщині

 

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО МІГРАНТІВ

 

 

Служба розшуку НК ТЧХУ відвідала пункт тимчасового

перебування іноземців (ПТПІ) у м. Розсудів на Чернігівщині,

щоб допомогти у відновленні родинних та консульських

зв'язків для нерегулярних мігрантів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 лютого 2017 року в рамках програми «Відновлення родинних та консульських зв’язків для нерегулярних мігрантів, затриманих в Україні» відбувся спільний робочий візит Товариства Червоного Хреста України (провідний спеціаліст Служби розшуку Т. Нікуліна, Голова Чернігівської обласної організації О.Мудра та координатор Програми Чернігівської ОО ТЧХУ С. Сміян) та представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста (делегат Марина Хаугдал та працівник департаменту захисту Н. Білим) до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) у м. Розсудів Чернігівської області.

 

 

У ході візиту пройшла робоча зустріч співробітників Товариства та Міжнародного Комітету Червоного Хреста з директором ПТПІ Є.П. Солуяном, юристом організації «Право на Захист» Туханом Едієвим та технічним спеціалістом оператора мобільного зв’язку Водафон Україна.

 

Була проведена технічна оцінка можливостей впровадження мережі Інтернет на території ПТПІ у зв’язку із застосуванням нових інструментів з відновлення родинних зв’язків для затриманих мігрантів в рамках спільної програми Товариства та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Учасники зустрічі обговорили позитивні сторони доступу до Інтернет - мережі в повсякденному житті затриманих мігрантів – навчанні, відпочинку тощо.

 

 

Програма з відновлення родинних та консульських зв’язків для нерегулярних мігрантів в Україні» запроваджена у 2004 р. в Закарпатській обл., а з 2008 р. діє у Волинській та Чернігівській областях.

 

 

За сприяння ТЧХУ, тисячі мігрантів отримали змогу передати членам родин звістку про себе, відчули тепло людських сердець на чужині.

 

 

 

 

 

Автор - Maria Yeremenko

 

 

Фото і діаграми – служби розшуку НК ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/02/vidnovlennja-rodynnyh-ta-konsulsky/

 

 

Переглядів: 658 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024