Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Режисери, номіновані на "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" - проти дискримінації
09:36
Режисери, номіновані на "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" - проти дискримінації

 

ЗАРАДИ  ТОЛЕРАНТНОСТІ

 

 

 

Режисери, номіновані на "Оскар" в категорії "

Кращий фільм іноземною мовою" присвятили

нагороду боротьбі з дискримінацією

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Режисери п’яти картин, номінованих на премію американської кіноакадемії “Оскар” в категорії “Кращий фільм іноземною мовою”, виступили зі спільною заявою проти дискримінації і націоналізму і присвятили свої роботи захисникам свободи слова та прав людини, передає УНН з посиланням на Indiewire.

 

 

Звернення підписали режисери Мартін Зандвліет (“Моя земля”, Данія), Ханнес Холм (“Друге життя Уве”, Швеція), Асгар Фархаді (“Комівояжер”, Іран), Марен Аде (“Тоні Ердманн”, Німеччина), Бентлі Дін і Мартін Батлер (“Танна”, Австралія).

 

 

Автори послання відзначають, що “зведені стіни (поділ на стать, колір шкіри, релігію і сексуальну орієнтацію) не дають людям випробувати щось настільки просте, наскільки й фундаментальне: розуміння того, що ми не настільки вже й відрізняємося один від одного”.

 

 

“Незалежно від того, хто отримає нагороду кіноакадемії в категорії “Кращий фільм іноземною мовою”, ми відмовляємося мислити категоріями кордонів. Ми віримо, що немає кращої країни або кращої статі, кращої релігії або кращого кольору шкіри. Ми хочемо, щоб ця нагорода стала символом єднання народів і свободи мистецтва,” - йдеться в заяві.

 

 

“Ми присвячуємо цю нагороду всім людям, діячам мистецтв, журналістам і активістам, які працюють над просуванням єдності і розуміння, і тим, хто виступає за свободу самовираження і людську гідність - цінностей, захист яких зараз важлива як ніколи. Присвячуючи їм “Оскар”, ми висловлюємо наше глибоке повагу і солідарність,” - резюмують режисери.

 

 

Фаворитом “Оскара” вважається картина іранського режисера Асгар Фархаді “Комівояжер”. Режисер картини, як і весь її склад, відмовилися приїжджати на церемонію, яка пройде в Лос-Анджелесі в неділю, через указ президента США Дональда Трампа, тимчасово обмежує в’їзд до Америки громадян семи країн, зокрема Ірану, а також припиняє прийом біженців з Сирії на невизначений термін, з інших країн - на 120 днів.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1647078-rezhiseri-nominovani-na-oskar-v-kategoriyi-kraschiy-film-inozemnoyu-movoyu-prisvyatili-nagorodu-borotbi-z-diskriminatsiyeyu

Переглядів: 504 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024