Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Вісті від наших партнерів: Сьогодні відбулася звітно-виборна конференція УЛТ у Львові
19:35
Вісті від наших партнерів: Сьогодні відбулася звітно-виборна конференція УЛТ у Львові

 

ФОРУМ МЕДИКІВ ЛЬВІВЩИНИ

 

 

 

 

Сьогодні відбулася звітно-виборна конференція Українського

Лікарського Товариства у Львові, яка скликається раз на два

роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні о 9.00 розпочалася реєстрація учасників конференції, яку проводили члени молодіжного крила.

 

 

 

 

 

 

 

 

На чергування вийшли студенти ЛНМУ ім. Данила Галицького: Ірина Максимович, Христина Оліярник, Ярина Маніла, Лідія Саян.

 

 

 

 

 

 

 

Через годину в Актовій залі ЛНМУ ім. Данила Галицького розпочала свою роботу звітно-виборна конференція Українського Лікарського Товариства у Львові.

 

 

 

 

 

 

Порядок денний:

 

1. Звіт голови УЛТ у Львові 2015-2016 рр.

2. Звіт скарбника за 2016, кошторис УЛТ у Львові на 2017 р.

3. Звіт контрольно-ревізійної комісії УЛТ за 2016 р.

4. Обговорення звіту.

5. Затвердження нових членів УЛТ.

6. Обрання Голови, Головної Управи, голів комісій УЛТ у Львові.

7. Різне.

 

 

 

 

 

 

Звітну доповідь проголосив і підкріпив демонстрацією слайдів на великому екрані голова УЛТ у Львові, проректор з лікувально-профілактичної роботи ЛНМУ ім. Данила Галицького, професор Андрій Базилевич.

 

 

 

 

 

 

Він сказав, що всього в Українському лікарському товаристві у Львові налічує 1175 членів, що становить понад 10% лікарів Львівщини. Проведено кільканадцять семінарів для підвищення кваліфікації, актуальних воркшопів з медичного права, обмін досвідом із зарубіжними партнерами з Франції, Польщі, Німеччини. 

 

 

 

 

 

 

Регулярно видається газета «Народне здоров'я», офіційний орган УЛТ у Львові, яку ось уже кільканадцять років як очолює Головний редактор, доцент Зеновій Масний. Працює офіційний сайт Товариства, який курує доцент Мицик Юліан.

 

 

 

 

 

 

 

В обговоренні взяли участь голови комісій, рядові члени організації. Після голосування робота УЛТ у Львові була визнана такою, що заслуговує оцінки «задовільно».

 

 

 

 

 

 

Для гостей з Польщі головуючий, а ним був лікар, голова комісії з роботи з первинними осередками  УЛТ у Львові п. Мирон Островський, оголошує, що на звітно-виборну конференцію прибули гості з Польщі, котрі пропонують укласти з УЛТ у Львові угоду про партнерство і співпрацю. У складі делегації – посол польського сейму Казімеж Голоух та президент Лікарської Палати в м. Жешуві Войтек Домка.

 

 

 

 

 

 

Слово надається президенту Лікарської Палати у м. Жешуві п. Войтеку Домці, котрий коротко розповів про свою організацію у Польщі, яка аналогічна УЛТ у Львові. Свій родовід вони ведуть з 1919 р., коли були засновані перші медичні осередки, що отримали в народі назву «Лікарські ізби». Члени організації – на повному самофінансуванні. І не лікарі просять у держави допомоги, а держава простить у них. Таким шляхом він рекомендує йти і колегам зі Львова.

 

 

 

 

 

 

Після церемонії підписання угоди з польськими колегами, конференція продовжила свою роботу. Були заслухані звіти скарбника, контрольно-ревізійної комісії, розглянуто інші питання.

 

На нову каденцію головою УЛТ у Львові обрано лікаря п. Олега Дуду, котрий раніше очолював комісію з нововведень у медицині. Він - заступник головного лікаря Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

 

Обрані також члени Головної Управи, голови комісій УЛТ у Львові, створено молодіжний осередок членів – прихильників Українського Лікарського Товариства у Львові, куди входять старшокурсники медичних факультетів №1 та №2 ЛНМУ ім. Данила Галицького.

 

 

 

 

 

 

Головою молодіжного осередку УЛТ у Львові обрано студентку четвертого курсу Ірину Максимович (на знімку - крайня зліва). Попередньо з нею обговорено можливість підготовки членів новоствореного молодіжного осередку у якості інструкторів Червоного Хреста з першої долікарської допомоги. Ця проблема зараз гостро стоїть на порядку дня, як у Львові, так й в інших містах нашої держави. Таку допомогу повинен вміти в екстрених ситуаціях надавати  кожен.  

 

 

 

Фото – автора і прес-служби УЛТ у Львові

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1119 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024