Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Покровський центр зайнятості щомісячно проводить зустрічі з жителями районних сіл і селищ
22:51
Покровський центр зайнятості щомісячно проводить зустрічі з жителями районних сіл і селищ

 

НОВЕ – ДОБРЕ ЗАБУТЕ СТАРЕ

 

 

Покровський центр зайнятості щомісячно

проводить зустрічі з жителями районних сіл і селищ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Покровським міським центром зайнятості Донецької області налагоджена тісна співпраця з головами сільських (селищних) рад. Так, 24 лютого 2017 року Покровський міський центр зайнятості Донецької області на чолі з директором Миколою Толмачовим відповідно до плану - графіку відвідали Сонцевську сільську раду з метою зустрічі з безробітними, роботодавцями і керівництвом, в якому взяли участь близько 20 осіб.

 

Від початку цього року Покровським центром зайнятості розпочата активна робота в цьому напрямку, в поточному році це перший такий захід. Заплановані щомісячні зустрічі з жителями районних сіл і селищ з метою інформування населення про напрямки роботи державної служби зайнятості, стан регіонального ринку праці, права та можливості громадян.

 

 

 

 

 

 

Захід відбувся за участю сільського голови Павла Кудінова, головного бухгалтера Солнцевского сільської ради Ірини Пузікової, представників ФГ «СонцедарАгро», Чао «Агро-ресурс» виробнича дільниця «Червоне», Музею С.С. Прокоф'єва та громадян, які шукають або бажають змінити професію.

 

 

 

 

 

 

Директор Покровського центру зайнятості Донецької області Микола Толмачов ознайомив присутніх з тенденціями, що склалися на ринку праці району та акцентував на питанні соціального захисту вразливих верств населення.

 

«Покровський ЦЗ Донецької області намагається використовувати усі можливості соціального партнерства з представниками селищних рад щодо вирішення питань зайнятості в селі. З метою вирішення проблем зайнятості жителів села необхідно об'єднати зусилля всіх структур », - розпочав захід Микола Толмачов, запрошуючи до конструктивного діалогу всіх присутніх.

 

На окремі питання щодо виконання угод між центром зайнятості та сільськими радами за 2016 рік і перспективами співпраці на 2017 рік зупинилася начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ганна Кононенко. Зокрема, були обговорені питання організації громадських робіт.

 

Найбільш значущі питання, які вирішувалися під час проведення заходу - надання статусу безробітного членам особистого селянського господарства, види матеріального забезпечення на період безробіття, порядок видачі ваучерів для підвищення конкурентоспроможності особам старше 45 років.

 

 

Довідково:

 

Червоний Хрест дуже часто приймав протягом десятиліття на тимчасові громадські роботи людей зі скеруваннями, які їм виписував Центр зайнятості. Потім така практика була припинена. Тепер, коли скорочена патронажна медична служба, за чутками, деякі організації ТЧХУ хочуть повернутися до цієї форми співпраці з центрами зайнятості.

 

 

Фото – www.06239.com.ua

За джерелом:

http://www.06239.com.ua/article/1560404

 

Переглядів: 544 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 22:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024