Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Притулок Червоного Хреста у м. Мукачеве буде фінансуватися з місцевого бюджету
22:39
Притулок Червоного Хреста у м. Мукачеве буде фінансуватися з місцевого бюджету

 

ФІНАНСУВАННЯ - ВИДІЛЕНО

 

 

 

 

 

23 лютого, відбулося засідання п’ятої сесії Мукачівської

районної ради VII скликання. На порядку денному –

13 питань, до розгляду яких приступили 34 народні обранці,

які зареєструвалися у залі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Участь у роботі сесії взяв голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, голови селищних та сільських рад, керівники структурних підрозділів РДА та державних установ району, – йдеться у повідомленні Мукачівської РДА.

 

Засідання розпочалося з внесення пропозицій щодо питань порядку денного. Так, депутат райради Олександр Богів вніс пропозицію про затвердження та хоча б часткове фінансування цільових районних програм: «Технічного захисту інформації на 2017 рік», «Програма розвитку культури і мистецтва Мукачівського району на 2017 рік» та «Програма підвищення ефективності виконання повноважень органів виконавчої влади щодо реалізації державної соціальної політики на 2017 рік».

 

 

 

 

 

 

Голова районної ради Іван Михайло запропонував включити до порядку денного питання про визнання санаторію «Перлина Карпат» – безгосподарним об’єктом з подальшою передачею його майна на баланс селищної ради Чинадієва.

 

Жодну з пропозицій депутати не підтримали.

 

Найцікавішими питаннями, які викликали бурхливі дискусії в залі були питання розподілу вільних залишків районного бюджету. Також депутати райради внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік та прийняли 3 мільйони 130 тисяч гривень коштів обласного бюджету, відповідно до рішень сесії облради від 16 лютого 2017 року.

 

В числі цих коштів закладена і матеріальна допомога жителям смт. Кольчино, які постраждали від льодоходу та повені 03 лютого 2017 року. Сума матеріальної допомоги складає 658 тис. грн.

 

За кошти районного бюджету будуть профінансовані окремі цільові програми, зокрема:

 

• Програма забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Мукачівському районі на 2017 рік – 40 тис. грн.

• Програма забезпечення організаційно-правових умов здійснення оцінки потреб та соціального супроводу сімей (осіб), сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах Мукачівського району на 2017 рік – 40 тис.

• Районна Програма сімейної, демографічної гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2016-2020рр – 20 тис. грн.

• Програма підтримки Притулку Червоного Хреста – 160 тис грн.

 

На забезпечення районної програми «Турбота» депутати виділили 856 тис. грн., в тому числі 500 тис. грн. – розподілятимуть депутати по своїм виробним округам з подальшим звітуванням за виділену матеріальну допомогу.

 

Дофінансували також і потреби мешканців Мукачівського району на лікування у Мукачівській ЦРЛ. Так, до вже виділених на початку року 26 мільйонів гривень, додатково надано ще 4 мільйони гривень, з яких 1 мільйон – це залишок державної медичної субвенції, 3 мільйони – за кошт районного бюджету.

 

Також депутати затвердили технічну документацію про нормативно-грошову оцінку ряду земельних ділянок.

 

Сесія Мукачівської райради не закрита, а перше пленарне засідання завершилося нагадуванням депутатам про звітність перед виборцями та обов’язкове заповнення електронних декларацій.

 

Фото – http://www.mukrayon.gov.ua

За джерелом:

http://goloskarpat.info/power/58b4792937239/?utm_content=03131

 

 

 

Переглядів: 551 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024