Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 28 » У Дружківці стартувала акція «Рука допомоги»
09:40
У Дружківці стартувала акція «Рука допомоги»

 

ДІЄВА БЛАГОДІЙНІСТЬ

 

 

       

 

       Завтра, 1 березня, в Дружківці стартує

       благодійна акція «Рука допомоги»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мета акції спрямована на підтримку найбільш незахищених категорій населення, і перш за все тимчасово переміщених осіб. Ініціатором акції є міська організація Червоного Хреста (голова - Олександра Щербак).

 

 

 

 

 

 

Ця акція дуже добре організова і продумана до найдрібніших деталей. Так, наприклад, 23 лютого в приміщенні Дружківської міської організації Червоного Хреста зібралися всі ті, хто причетний до цієї роботи. Олександра Павлівна познайомила журналістів зі своїми вірними помічниками-волонтерами, які безкоштовно займаються цією благородною справою.

 

 

 

 

 

 

Приїхали у Дружківку і гості - керівник Краматорського центру роботи з волонтерами Любов Бережна та координатор програм і проектів Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Губіна.

 

 

 

 

 

 

Але, мабуть, головною дійовою особою зустрічі став голова міської організації роботодавців підприємців Олександр Шейко, який від імені підприємців міста побажав волонтерам успіхів і пообіцяв надавати посильну допомогу. Свій перший внесок підприємці вже внесли: Червоний Хрест отримав від них товари секонд-хенду з Європи. Партію одягу і взуття надав також магазин «Хумана».

 

 

 

 

 

 

 

Олександра Павлівна подякувала всім тим, хто співпрацює з міською організацією Червоного Хреста. Вона звернулася до підприємців, які торгують готовим одягом, з проханням надати хоча би по два комплекти нового одягу для дітей і дорослих, і перш за все потрібен одяг для хлопчиків.

 

 

 

 

 

 

У той же день волонтери обдзвонили людей, які опинилися у важкій життєвій ситуації, і запросили їх прийти за гуманітарною допомогою. На сьогоднішній день в одязі та товарах першої необхідності мають потребу понад 100 сімей - і це тільки з числа тих, хто офіційно звертався за допомогою до соціальних служб. А скільки таких, хто намагається впоратися зі своєю бідою сам!

 

Олександра Щербак, звертаючись до соціально незахищених родин, пообіцяла, що Червоний Хрест буде докладати всіх зусиль, щоб максимально задовольнити їхні потреби.

 

 

Автор - Анна Іванова

 

 

 

Фото - dnl.dn.ua

За джерелом:

http://dnl.dn.ua/news/v-druzhkovke-startovala-akciya-ruka-pomoshchi

Переглядів: 511 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024