Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 28 » Львівський міський пологовий будинок №1- учасник руху «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта»
16:28
Львівський міський пологовий будинок №1- учасник руху «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта»

 

УНИКНУТИ ІНФЕКЦІЙ НЕМОВЛЯТ

 

 

 

 

Львівський міський комунальний клінічний пологовий будинок

№1- учасник руху «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні у Львівський міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 прийшли представники з Асоціації «Служба організації інфекційного контролю».

 

 

 

 

 

 

На цей раз з просвітницькою місією. Фахівець з інфекційного контролю Марія Тарас прочитала лекцію з циклу «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта». Особливо це потрібно тоді, коли немовля тільки що прийшло на світ і прийняти його треба у стерильних умовах максимальної чистоти.

 

 

 

 

 

 

Лектор зупинилася на типових видах забруднень у лікарнях такого типу, як ця, розповіла про методологію в організації стерильного середовища для немовлят, познайомила із зарубіжним досвідом.

 

 

 

 

 

 

На лекції була більшість молодшого медперсоналу пологового будинку. Акцію організувала Світлана Яківна Мартиняк – заступник головного лікаря з медсестринства, котра водночас є головою первинного осередку медичного закладу Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

Свою роботу Світлана Яківна тісно координує з головним лікарем Людмилою Дмитрівною Шекетою. Тому тут завжди вчасно розповсюджують марки ТЧХУ «Членський внесок», беруть активну участь у Всеукраїнських місячниках Червоного Хреста, інших благодійних акціях, не цураються також допомогти нужденним.

 

 

 

 

 

 

Первинний осередок налічує 200 членів Товариства. Робота у них, що й казати, одна з найбільш шляхетних. У 2015 р. у пологовому будинку народилось 4493, в у 2016 – 4189 немовлят. Цей рік обіцяє бути також урожайним. Але тенденція до зменшення народжуваності таки дає про себе знати.

 

«Закінчиться збройний конфлікт на сході України, - висловлює припущення Світлана Яківна, - і в державі настане «бебі - бум», як це уже не раз бувало раніше».

 

То ж побажаймо цьому дружньому колективу, щоб мир прийшов до нас якомога швидше! А Червоний Хрест все робить і робитиме для того, щоб в державі настав спокій, і ми повернулися нарешті до мирного життя.

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 554 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 20:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024