Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 3 » Стан постраждалих гірників на шахті "Степова" тяжкий, але стабільний (ВІДЕО)
12:05
Стан постраждалих гірників на шахті "Степова" тяжкий, але стабільний (ВІДЕО)

 

ЗАГРОЗИ ЖИТТЮ - НЕМАЄ

 

 

 

Прогнозувати стан постраждалих внаслідок вибуху

на шахті №10 “Степова” складно, наразі у лікарнях

перебуває більше 20 шахтарів, деякі з них у тяжкому

стані

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це розповів головний лікар комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова Василь Обаранець, передає кореспондент УНН.

 

 

“Перебіг такої хвороби є різний... Є таке поняття в медицині - це тривалість лікування, наслідки і т.д., зараз (прогноз - ред.) ми не скажемо. Ми мусимо до кінця подивитись, як буде далі йти. Буде покращуватись - добрий прогноз. Не дай Бог будуть ускладнення, які ми передбачаємо, я їх розумію, ми зараз намагаємося запобігати їм всіма процедурами, бронхоскопією, інклюзивною терапією. Тобто, сьогодні прогноз вам сказати важко. Залежно від важкості травми і перебігу хвороби”, - сказав він.

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

В управлінні охорони здоров'я Львівської міськради повідомили сьогодні, 3 березня: «Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля» під Червоноградом перевезли з Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. На ранок стан усіх 20 пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і загрози для життя постраждалих немає».

 

Начальник управління охорони здоров’я міста ЛМР Володимир Зуб зазначив: «20 постраждалих на шахті «Степова», які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні, поетапно, з 20.00 до третьої години ночі були доставлені до 8-ї лікарні. Впродовж ночі проводилися лікувальні заходи, і на ранок стан усіх пацієнтів стабільний, у частини – середньої важкості.

 

Чиновник також повідомив: «Важкість стану зумовлюється опіками дихальних шляхів, у деяких пацієнтів також опіками обличчя і кістей. На даний момент загрози для життя жодного пацієнта немає. Всі отримують необхідну терапію, з постраждалими працюють психологи».

 

Про це поінформували сьогодні, 3 березня, в прес-службі Львівської міськради. В управлінні охорони здоров'я Львівської міськради повідомили сьогодні, 3 березня: «Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля» під Червоноградом перевезли з Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. На ранок стан усіх 20 пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і загрози для життя постраждалих немає».

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1648643-likar-rozpoviv-pro-stan-postrazhdalikh-na-shakhti-stepova

http://dailylviv.com/news/medytsyna/zahrozy-dlya-zhyttya-hospitalizovanykh-u-lvivsku-likarnyu-hirnykiv-nemaie-lmr-42729

 

 

 

 

Переглядів: 538 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024