Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 5 » Червоний Хрест м. Рубіжного просить допомоги у жертводавців через зупинку державного фінансування
10:34
Червоний Хрест м. Рубіжного просить допомоги у жертводавців через зупинку державного фінансування

 

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДИ МІСТА

 

 

 

Червоний Хрест м. Рубіжного на Луганщині просить

допомоги у бізнесу і жителів міста через зупинку

державного фінансування

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звернення міської організації ТЧХУ до керівників організацій, підприємств всіх форм власності, приватних підприємців і жителів міста опубліковане на сайті Рубіжанської мерії.

 

 

Так, Рубіжанський Червоний Хрест, в зв'язку з припиненням фінансування державою червонохрестівської патронажної служби, звертається з проханням про фінансову підтримку для роботи центру та патронажної служби Червоного Хреста, виконання статутних завдань, проведення благодійних заходів.

 

 

«Ми з вдячністю приймемо будь-яку допомогу: пожертвування, благодійні внески, придбання членських марок. Сподіваємося на Ваше розуміння значущості Червоного Хреста в нашому місті, доброту, милосердя і гуманність.

 

 

Наші координати:

м. Рубіжне, вул. Миру 36, тел..: (06453) 6-47-16», - сказано в тексті звернення.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Рубіжне – місто обласного значення, що розташоване на лівому березі річки Сіверський Донець поряд з такими містами, як Сєверодонецьк і Лисичанськ. Належить до Луганської області. Активних бойових дій на території міста не велося і тому місто практично не зазнало руйнувань.

 

 

 

 

 

 

У місті, яке налічує близько 60 тисяч населення, зареєстровано майже 10 тисяч переселенців, з яких тільки 2 000 зареєстровані на отримання виплат для ВПО і, на думку місцевих чиновників, саме така кількість переселенців фактично і проживає у Рубіжному. За цей час місто також поповнилося студентами – в Рубіжне переселилися Луганський державний медичний університет та Першотравневий індустріально-педагогічний технікум.

 

Не зважаючи на близькість більших міст – до Сєвєродонецька всього 30 хвилин громадським транспортом, а до Лисичанська шлях займе близько години, Рубіжне має свої осередки громадських організацій та волонтерів, що допомагають переселенцям.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

http://www.citynews.net.ua/news/61597-krasnyy-krest-v-rubezhnom-prosit-pomoschi-u-biznesa-i-zhiteley-goroda-iz-za-ostanovki-finansirovaniya.html

http://donbasssos.org/20150929_rubizne/

 

Переглядів: 592 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024