Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 6 » Домедична допомога – в центрі уваги Патрульної Поліції м. Маріуполя
12:04
Домедична допомога – в центрі уваги Патрульної Поліції м. Маріуполя

 

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

 

 

 

       Домедична допомога – в центрі уваги

      Патрульної Поліції м. Маріуполя

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Управлінні патрульної поліції відбулась робоча зустріч з питань підвищення рівня ефективності надання першої домедичної допомоги. Вміння вчасно та якісно надати першу домедичну допомогу є вкрай важливим для кожного українця в ниніщній тривожній ситуації.

 

 

 

 

 

 

 

Для мешканців Маріуполя воно набуває особливо значення, адже за два десятки кілометрів від нашого міста знаходиться лінія розмежування і вже неодноразово ворожі снаряди завдавали фізичної шкоди містянам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про те, як не розгубитись та врятувати чиєсь життя, що для того потрібно знати і вміти, керівники патрульної поліції поспілкувались з представниками ДСНС, громадських та волонтерських організацій, ініціативних груп. На зустрічі обговорювали проблеми недостатності базових знань в населення з надання першої допомоги. Також розглянули міжнародний досвід та ефективність вживання сучасних технологій в зазначеній сфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Присутні звернули увагу на те, що однією з причин, через яку більшість людей не здатні у разі потреби допомогти іншому, є ряд психологічних факторів, серед яких основними є байдужість та страх. Кожен з учасників заходу погодився, що задля подолання цих бар’єрів треба з самого дитинства навчати підростаюче покоління елементарним прийомам надання першої допомоги, як то використання перекису водню для дезінфекції незначних ран, тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці робочої зустрічі, учасники дійшли висновку, що подолати проблему можна лише комплексно підійшовши до її вирішення. Тож прийняли рішення усі разом долучитися до розробки інформаційного пакету, який включатиме друковані та відео матеріали та активно розповсюджувати його серед населення, організувавши вільний доступ до цієї інформації для кожного громадянина. У цих матеріалах планується відтворити алгоритм дій надання домедичної допомоги, який буде зрозумілий кожному.

 


Крім того, учасники заходу, які представляли організації, що спеціалізуються на порятунку життів, запропонували створити курси та заняття для різних груп населення задля надання їм необхідних знань та навичок у зазначеній сфері.

 


Патрульні поліцейські першими вдосконалюватимуть свої навики першої допомоги і також будуть ділитись цими знаннями з усім суспільством.

 

 

 

Фото – прес-служби Патрульної Поліції м. Маріуполя

За джерелом:

https://www.facebook.com/MariupolPolice/photos/pcb.1148159348630436/1148159078630463/?type=3&theater

 

Переглядів: 532 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024