Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 7 » П.Порошенко: залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння звільненню заручників
09:33
П.Порошенко: залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння звільненню заручників

 

 

СПРИЯТИ ЗВІЛЬНЕННЮ ЗАРУЧНИКІВ

 

 

       

        П.Порошенко: залучення МКЧХ має важливе

        значення для сприяння звільненню заручників

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із Президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петером Маурером наголосив, що залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння звільненню заручників, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

 

 

Як повідомили у прес-службі, П.Порошенко висловив вдячність за масштабну програму допомоги, яку МКЧХ надає Україні для подолання наслідків триваючого збройного конфлікту.

 

 

Глава держави підкреслив високий інтерес України до подальшого поглиблення взаємодії з МКЧХ, зокрема з метою імплементації гуманітарних аспектів Мінських домовленостей. Як було наголошено, залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння звільненню заручників, пошуку зниклих без вісті, надання гуманітарної допомоги громадянам, які продовжують перебувати на окупованих територіях тощо.

 

 

 

 

 

 

 

Сторони засудили нове загострення ситуації навколо Авдіївки, що, зокрема призвело до чергового припинення роботи Донецької фільтрувальної станції та поставило під загрозу водопостачання цілого регіону. Було обговорено можливі кроки для попередження виникнення подібних інцидентів у майбутньому.

 

 

“Сьогодні Міжнародний Суд ООН розпочав слухання позову України проти Російської Федерації щодо порушення двох надзвичайно важливих конвенцій - щодо фінансування тероризму та дискримінацію етнічних українців і кримських татар на території окупованого Криму”, - сказав П.Порошенко.

 

 

Нагадаємо, 6 березня перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що згідно списків СБУ, зниклими безвісти залишаються 483 українців.

 

 

Крім того, за її словами, у заручниках перебуває 113 осіб.

 

 

 

Фото - www.unn.com.ua

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1649482-p-poroshenko-zaluchennya-mkchkh-maye-vazhlive-znachennya-dlya-spriyannya-zvilnennyu-zaruchnikiv

 

Переглядів: 580 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024