Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 14 » В очікуванні зустрічі: Робота Служби розшуку ТЧХУ на Львівщині
11:57
В очікуванні зустрічі: Робота Служби розшуку ТЧХУ на Львівщині

 

ЗА МОРЯМИ, ЗА ОКЕАНАМИ... 

 

 

     

           В очікуванні зустрічі: Робота Служби розшуку ТЧХУ на Львівщині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже розповідали, Службі розшуку Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ)#службарозшуку доводиться стикатися з багатьма різними життєвими історіями.

 

Більшість з них - сумні. За хороших обставин люди не губляться...Приємно, коли життєва історія закінчується радісним повідомленням: «зайшовся,знайшлася,знайшлися»…

 

В недавньому минулому так і сталося. До служби розшуку Українського Червоного Хреста звернувся запитувач Пилат Ігор Іванович з проханням розшукати сім"ю свого дядька Питат Степана Павловича , уродженця Львівщини, який входив до лав Української повстанської армії, проте через постійні переслідування змушений був покинути країну та емігрувати до Німеччини, там одружився і сім'я виїхала до Австралії .

 

 

Після війни Степан розшукав свого брата Івана в Україні та налагодили родинні зв'язки. Брати підтримували контакт , обмінювались сімейними новинами, фотографіями. Степан повідомив, що його донька Евеліна одружилася.

 

 

 

 

 

 

Однак після смерті Степана родинні зв'язки знову втратилися, крім інформації, що його донька переїхала до Нової Зеландії - нічого більше. Ані прізвища по чоловікові, ані адреси в Новій Зеландії.

 

 

В результаті розшукових заходів щодо встановлення подальшої долі родини Пилат Степана, проведених Службою розшуку Українського Червоного Хреста у співпраці з австралійськими колегами та через Червоний Хрест Нової Зеландії було встановлено теперішнє місце проживання родини Пилат - доньки Степана Пилата - Евеліни.

 

 

 

 

 

 

І за радісним повідомленням прийшов запитувач Ігор Іванович до Львівської обласної організації Червоного Хреста, де йому і вручили адресу проживання кузини Евеліни, котра була дуже рада дізнатися, що її розшукує родина з України і згодилась передати свою адресу.

 

 

Сподіваємось, що родинні зв'язки будуть відновлені і підтримуватимуться довгі роки. Червоний Хрест був радий допомогти. Розшукуйте рідних, близьких…Вони чекають на це!

 

 

 

 

Фото - автора

Ніна Добренька,

відділ з розшуку ЛОО ТЧХУ

 

Переглядів: 468 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024