Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 19 » Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста - на Київщині
08:16
Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста - на Київщині

 

ЗАКЛИК ДО МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

       

       Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста під гаслом

 

       «Забезпечуючи найголовніше» проходитиме на Київщині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засноване 18 квітня 1918 року Товариство Червоного Хреста України з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисту життя та гідності людини допомагаючи державі у вирішенні найгостріших соціальних проблем. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Київської обласної організації Товариства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою привернення уваги суспільства до проблем незахищених верств населення, вимушених переселенців, поліпшення умов їх життя шляхом надання адресної матеріальної та натуральної допомоги з 20 березня до 20 квітня 2017 р. Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України проводить в області Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста під гаслом «Забезпечуючи найголовніше».

 

 

Основним статутним завданням Товариства Червоного Хреста України є захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, внутрішніх протистоянь, інших надзвичайних ситуацій. Сьогоденні проблеми у житті країни вплинули на життя кожного. Але життя показує, що є ситуації, наслідки яких можна подолати лише спільними зусиллями. Для цього необхідне єднання якомога більшої кількості людей.

 

 

На допомогу та підтримку чекають в кожному районі, місті, селі Київщини підопічні Червоного Хреста, яких на обліку у обласній організації Червоного Хреста знаходиться понад 20 тис. одиноких громадян поважного віку, із них 1670 прикуті до ліжка самотні інваліди, які потребують догляду на дому та соціальної допомоги.

 

 

Сьогодні на Київщині перебуває понад 57 тис. переселенців зі сходу України. Серед них - багатодітні родини, інваліди, люди похилого віку. На цей час їх становище стало надто важким.

 

 

З думкою про них обласне Товариство Червоного Хреста Київщини звертається до благодійників, людей з чуйними серцями, волонтерів, молоді підтримати нашу діяльність . Подаруйте крихту радості тим, хто залишив свою домівку, для кого сьогодення - то час переживань, самотності та смутку.

 

 

Просимо, залучитися до благодійництва приватні, комерційні структури, акціонерні товариства та компанії, благодійні фонди та громадські організації.

 

 

Пам'ятаймо, що збереження основ загальнолюдських цінностей, а також здоров'я і життя знедолених – це прояв Гуманності та Милосердя!

 

 

На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України – єдина організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

Організація Товариства Червоного Хреста Київщини і надалі залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім'я любові до людей, до своєї Вітчизни.

 

 

 

 

Фото – Київської ОО ТЧХУ

За джерелом:

http://crossred.at.ua/news/vseukrajinskij_misjachnik_chervonogo_khresta/2017-03-15-197

 

Переглядів: 794 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024