Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 21 » Підсумки візиту Австрійського Червоного Хреста в Україну
13:54
Підсумки візиту Австрійського Червоного Хреста в Україну

 

НОВА ПРОГРАМА ДОПОМОГИ

 

 

       

 

       Підсумки візиту Австрійського

       Червоного Хреста в Україну

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, 17 березня завершився п’ятиденний візит делегації Австрійського Червоного Хреста в Україну. Візит було здійснено з метою координації зусиль щодо початку роботи над новим проектом, мета якого - надання медичної допомоги жителям Луганщини (на підконтрольних уряду України територіях).

 

 

 

 

 

 

В склад делегації входили: заступник Генерального секретаря Міхаель Опрізніх, голова відділу з міжнародної співпраці Вальтер Хайек, регіонального представника Катаріна Банічевич та координатор проектів в Україні Кріста Шимбок.

 

Програма візиту була насиченою та різнобічною. Відразу після прибуття до Києва 13 березня делегація взяла участь у декількох важливих зустрічах: із керівництвом Товариства, головою Представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця та Головою Делегації і координатором зі співпраці Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

На цих зустрічах, а також на зустрічі з послом Австрії в Україні представники партнерів по Міжнародному руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця обговорили програми надання допомоги населенню Луганської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

З 14 до 16 березня делегація відвідала Луганську обласну організацію Товариства (м. Сєвєродонецьк), ознайомилася с роботою мобільних медичних бригад Товариства у с. Лоскутівка, поспілкувалася у с. Золоте з отримувачами гуманітарної допомоги за тогорічною фармацевтичною ваучерною програмою від Австрійського Червоного Хреста та відвідала центр медико-соціальної допомоги на базі районної організації Червоного Хреста у м. Рубіжне.

 

Крім того, на зустрічі із заступником голови Луганської облдержадміністрації представники делегації з Австрії обговорили питання щодо гуманітарної діяльності та організації подальшого співробітництва. (Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-03-17-10071).

 

 

 

 

 

 

Підбиваючи підсумки візиту, представники Австрійського Червоного Хреста підкреслили, що задоволені результатами візиту і сподіваються на швидкий старт нового проекту з надання медичної допомоги населенню вздовж лінії розмежування, який складатиметься із діяльності мобільних медичних бригад та фармацевтичної ваучерної програми.

 

 

Автор: Maria Yeremenko

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/03/pidsymki-visyty-avstrijskogo-cherv/

 

 

Переглядів: 509 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 19:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024