Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 21 » Львівський обласний клінічний діагностичний центр – учасник Всеукраїнського місячника Червоного Хреста
17:14
Львівський обласний клінічний діагностичний центр – учасник Всеукраїнського місячника Червоного Хреста

 

 

СПРАВІ МИЛОСЕРДЯ - ВІРНІ

 

 

 

 

 

Львівський обласний клінічний діагностичний центр –

учасник Всеукраїнського місячника Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 березня 2017 Львівський обласний клінічний діагностичний центр з робочим ознайомчим візитом відвідали представники мережі медичних клінік Польщі American Heart of Poland Bartosz Jurkowski та Adam Mlodziankowski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Польські колеги презентували клініку, поділились інформацією про новітні можливості діагностики та лікування хвороб серця, розповіли про критерії оцінки якості надання медичної допомоги в клініці.

 

 

Під час зустрічі було обговорено напрямки подальшої співпраці, можливості короткотермінових стажувань спеціалістів ЛОКДЦ в клініках American Heart of Poland. Разом з польськими колегами були розібрані цікаві клінічні випадки наших пацієнтів.

 

 

Польські колеги запросили наших спеціалістів відвідати їхні клініки та провести презентацію Львівського обласного клінічного діагностичного центру в Польщі.

 

 

 

 

 

 

У цій презентації братимуть участь і члени первинного осередку діагностичного Центру Личаківської РО м. Львова ТЧХУ. На даний час обов'язки його голови виконує Мар'яна Гвоздь, секретар - діловод медичної установи.

 

 

 

 

 

 

В осередку ЛОКД Центру повідомили, що він приєднується до Всеукраїнського місячника Червоного Хреста. В осередку Товариства налічується 90 членів. Незважаючи на малу чисельність, вони дуже активні пропагандисти здорового способу життя.

 

 

 

 

 

 

У Центрі доводиться робити діагностику різних органів, в тому числі і шлунку.

 

 

 

 

 

 

Вручаючи пацієнтові результати дослідження, завідувач відділення ендоскопії, доцент кафедри хірургії та ендоскопії ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького, кандидат медичних наук Ярослав Михайлович Савицький обов'язково нагадає, що хвороби дуже часто потрапляють в організм людини через систему травлення з продуктами харчування, затруєними пестицидами або нітратами, погано очищеною водою, недоброякісними делікатесами.

 

 

 

 

 

 

При такому керівникові і молодший медичний персонал росте. Так вважає медична сестра Наталія Безкоровайна.

 

 

 

 

 

 

«Нині, як ніколи, треба дбати про своє здоров'я і вести здоровий спосіб життя, як і закликають Червоний Хрест і ВООЗ», - констатує головний лікар медичного закладу Роман Михайлович Пукаляк.

 

 

 

 

 

 

За час місячника Червоного Хреста тут пообіцяли, що не відступлять від традицій своїх попередників, підготують цикл лекцій про необхідність здорового способу життя, а для тих, хто потрапив у біду, зберуть членські внески. І нехай це буде тільки 900 грн, але і вони у сумі з іншими пожертвами, велика підмога для знедолених.

 

 

Довідково:

 

В 2016 р. в ЛОКДЦ обстежено 228232 пацієнтів, з них 980 дітей і 680 учасників збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

Фото – автора і прес -служби ЛОКДЦ

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 1622 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 09:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024