Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 23 » Заставнівська РО ТЧХУ, що на Буковині, провела чудове свято для дітей з особливими потребами
14:06
Заставнівська РО ТЧХУ, що на Буковині, провела чудове свято для дітей з особливими потребами

 

ПОДАРУЙ ДИТИНІ СВЯТО

 

 

       

        Заставнівська районна організація Товариства

        Червоного Хреста України провела чудове свято

        для дітей з особливими потребами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 березня п.р. Заставнівська районна організація Товариства Червоного Хреста України провела чудове свято для дітей з особливими потребами в районі. Як показали відгуки, таке свято сподобалося громадськості і зараз планується перетворити дану акцію на традицію. Адже дітворі з обмеженими можливостями так потрібно відчувати увагу та турботу з боку суспільства до них.

 

 

 

 

 


 

 

 

…Свято „Подаруй дитині свято” промайнуло швидко. Воно було веселим. Дзвінкий дитячий сміх лунав на увесь зал. Маленькі оченята сяяли щастям, бажанням дізнатися щось нове та корисне. Січнево-лютневі іменинники активно брали участь у конкурсах, ділилися своїми потаємними мріями та бажаннями, розповідали віршики, танцювали, гралися з кульками, робили фото на згадку разом із аніматорами - Кіндер Сюрпризом та Міккі Маусом. За свої старання діти, завдяки допомозі благодійників, отримали невеличкі символічні подарунки.

 

 

 

 


 

 

 

 

А святковий та дуже смачненький торт просто був найважливішим та найбажанішим атрибутом свята. Діти з особливими потребами мали можливість побачити справжній майстер-клас з приготування рум'яної піци, яка згодом так ласо смакувалася дітворою. А отримані знання від піцерії «DOLCEPIZZA» обов’язково пригодяться в майбутньому…

 

 

 

 


 

 

 

«Хотілося би зазначити, що такі заходи дуже необхідні. Адже вони дають змогу дітям зустрітися, поспілкуватися та навіть позмагатися між собою, а саме головне – одержати й подарунки. Нехай і невеликі, але такі бажані. А ми в свою чергу повинні зробити все для того, щоб подарувати дитині саме таке свято!» - Зазначила голова Заставнівської районної організації Товариства Червоного Хреста та ініціатор сьогоднішнього дійства Юлія Мижинська.

 

 

 

 


 

 

 

На завершення заходу Юлія Василівна звернулася з подякою до батьків за те, що знайшли час, можливість та кошти привести своїх дітей на захід. Також висловила щиру вдячність співорганізаторам свята, а саме: власникам піцерії «DOLCEPIZZA» Івану Маляру та Віталію Скакуну (святкове меню було їхнім подарунком).

 

 

 

 

 

 

Вона подякувала за організацію проведення конкурсів, гарний настрій на святі та подаруночки вихователям ДДУ №1 І.Хортюк та І.Чуньківській; за смачний торт – Людмилі Пацаранюк; за святкове оформлення залу Т.Микитей, В.Куцяку. Велику вдячність було висловлено також Б.Коліснику, В.Джус , І.Сивирину, О.Луцюку, котрі також активно долучилися до організації заходу.

 

 

 


 

 

 

Водночас хочеться подякувати усім небайдужим людям. Усім тим, хто допомагає та просто підтримує благодійницьку діяльність Товариства.

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо людей із чуйними серцями долучитися до наступної акції «Подаруй дитині свято» для дітей із обмеженими можливостями та особливими потребами Заставнівщини.

 

 

 

 

 

 

З пропозиціями звертайтеся до Заставнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Будемо вдячні за співпрацю та допомогу. Адже разом творити добро – легше!

 

 

Фото – Заставнівської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraineChe/photos/a.450054865031406.93551.450049881698571/1324417207595163/?type=3&notif_t=notify_me_page&notif_id=1490209496461923

 

 

 

Переглядів: 543 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024