Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 23 » У м. Торецьку (Дзержинську), що на Донеччині, Червоний Хрест почав місячник "Забезпечення найнеобхіднішим"
15:13
У м. Торецьку (Дзержинську), що на Донеччині, Червоний Хрест почав місячник "Забезпечення найнеобхіднішим"

 

ПЕРША ПОЖЕРТВА ПІД ЧАС МІСЯЧНИКА

 

 

 

 

 

У м. Торецьку (Дзержинську), що на Донеччині,

Червоний Хрест почав місячник "Забезпечення найнеобхіднішим"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою місячника є привернення уваги суспільства до проблем вразливих категорій населення: одиноких громадян похилого віку, людей і дітей з обмеженими можливостями, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, внутрішньо переміщених осіб, хворих на ВІЛ / СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку в користь милосердя.

 

 

Заходи місячника - це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів домашнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, шкільного приладдя, іграшок, надання безкоштовних побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України, впорядкування будинків і прибудинкових територій.

 

Саме в рамках цього місячника Торецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді посприяв в наданні памперсів для людей, прикутих до ліжка і для малолітніх дітей із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

 

Благодійну допомогу надала Чеська гуманітарна організація «Людина в біді», яка є постійним партнером Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.dzerghinsk.org/news/v_torecke_krasnyj_krest_nachal_mesjachnik_obespechenie_samym_neobkhodimym/2017-03-22-8813#.WNPF99SLT8s

 

 

 

Переглядів: 499 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 08:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024