Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 27 » Міська організація Товариства Червоного Хреста України в м. Сєверодонецьку провела захід «Весна-красна» (ВІДЕО)
13:19
Міська організація Товариства Червоного Хреста України в м. Сєверодонецьку провела захід «Весна-красна» (ВІДЕО)

 

ВЕСНА - КРАСНА

 

 

 

Міська організація Товариства Червоного Хреста

України в м. Сєверодонецьку провела захід «Весна-красна»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За підтримки Міжнародної неприбуткової організації «Mercy Corps» 24 березня, у Всесвітній день боротьби з туберкульозом,  у СЗШ-5 Сєверодонецька міська організація Товариства Червоного Хреста України провела захід «Весна-красна».

 

 

 

 

 

 

Захід був розрахований на 2 години з перервою на каву-паузу.

 

Мета благодійної акції:

 

Узагальнення знань учнів з правил поведінки в екстремальних умовах, формування стійкого позитивного ставлення до ведення здорового способу життя, прийняття спорту і фізичної культури як альтернативи шкідливим звичкам, які сприяють розвитку і загостренню інфекційних захворювань – у першу чергу туберкульозу і ВІЛ-інфекції, - формування почуття впевненості в правильності дій з надання допомоги постраждалим, формування вміння діяти при виникненні надзвичайної ситуації.

 

 

 

 

 

 

Розвиток здатності контролювати свої поведінкові реакції, зняття м'язового та емоційного напруження в процесі проведення заходу, розвиток охоронної самосвідомості, створення позитивного настрою в колективі учасників заходу, формування почуття безпеки і довіри в процесі ознайомлення навичкам надання першої долікарської допомоги при травмах (правила поведінки на весняному льоду, поведінку на річці, профілактика обморожень), раптових захворюваннях в зимово-весняний час (грип, вірусні інфекції, авітаміноз), пожежа , дорожньо-транспортні пригоди в зимово-весняний період.

 

 

 

 

 

 

 

Важливим фактором є також виховання відповідального ставлення до свого життя і життя своїх близьких. І цьому активно сприяють майстер-класи з надання першої допомоги і формування навички попередження і поведінки при виникненні надзвичайної ситуації.

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Mercy Corps працює за кількома напрямками роботи: відновлення приватних будинків на лінії розмежування, виділення грантів на розвиток малого бізнесу, надання фінансової допомоги і товарів першої необхідності. Зараз організація розробляє програму психологічної допомоги дітям, які проживають в прифронтовій зоні.

 

 

 

Фото – Сєвєродоненцької МО ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.homelan.lg.ua/2017/03/27/vesna-krasna/

 

 

 

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024