Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 30 » Соціально відповідальне підприємство: Співпраця Червоного Хреста і компанії «Ін Тайм»
08:55
Соціально відповідальне підприємство: Співпраця Червоного Хреста і компанії «Ін Тайм»

 

ПРОЕКТ «СОЦІАЛЬНА ДОСТАВКА»

 

 

     

        Співпраця Червоного Хреста і компанії «Ін Тайм»

        є успішною і триває майже три роки поспіль

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервіс компанії «Ін Тайм» під назвою «Волонтерська доставка» за 3 роки відправив і доставив від волонтерів більше 1 000 тонн гуманітарних вантажів. Благодійні організації та волонтери України змогли реалізувати відправку та отримання гуманітарної допомоги нужденним за допомогою спецпослуг «Ін Тайм».

 

З березня 2014 по сьогоднішній день благодійні організації та волонтери відправляють гуманітарну допомогу через Ін Тайм за допомогою сервісу «Соціальна доставка».

 

 

 

 

 

 

 

«Для мене було дуже важливо, щоб «Ін Тайм» зміг оперативно на безкоштовній основі допомагати доставляти і приймати вантажі від волонтерів. Я поставив завдання нашому підрозділу маркетингу розробити спеціальний благодійний проект, - послугу оперативної доставки гуманітарної допомоги. Мені здається, що кожен з бізнесменів повинен безоплатно допомагати нужденним. На Заході ж це традиційна практика. «Ін Тайм» навмисне не робив піар цієї послуги в ЗМІ, компанія стала самостійно шукати через соцмережі волонтерські організації і благодійні фонди, які вже викладали свої фото і відеозвіти про виконану роботу, просили про допомогу. Ми зв'язувалися з волонтерами та пропонували свої послуги з доставки гуманітарної допомоги. Потім ін. волонтери самі стали звертатися до нас », - прокоментував діяльність маркетологів генеральний директор «Ін Тайм» Сергій Грачов.

 

 

 

 

 

 

«Для Товариства Червоного Хреста України оперативно відправляти гуманітарну допомогу є вкрай важливим фактором. У зв'язку з цим співпраця з компанією «Ін Тайм», яка допомагає нам безкоштовно доставляти найнеобхідніше є ключовою у забезпеченні швидкого реагування на потреби нужденних. Товариство Червоного Хреста України щиро вдячне компанії «Ін Тайм» за надану підтримку, адже це наше спільне завдання - допомагати тим, хто цього потребує», - зазначила Лілія Білоус, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Ін Тайм співпрацює з офіційно зареєстрованими благодійними (волонтерськими) організаціями і веде прозору звітність по виконаним послуг. Щоб скористатися послугою «Соціальна доставка» від «Ін Тайм» волонтери повинні мати свій сайт або сторінку в Facebook, де з постійною періодичністю викладаються фото і відеозвіти про результати своєї роботи.

 

 

«Ін Тайм» на сьогоднішній день співпрацює з такими благодійними організаціями як: Товариство Червоного Хреста України, Громадське об'єднання «Воїнів АТО», благодійний фонд «Фонд Хороших справ», благодійний проект «Ярмарок на благо», волонтерська ініціатива «Маскувальна сітка для армії руками волонтерів», Центр соціально -психологічної реабілітації дітей м. Лиман, Ліга ветеранів АТО і бойових дій «Карпатська земля» та багато інших. ін.

 

 

Про компанію:

 

«Ін Тайм» - бренд з 15-річною історією на ринку логістики, гнучкою ціновою політикою і лояльністю до споживача, впровадженням і реалізацією інноваційних рішень в процесі обслуговування клієнтів.

 

Компанія оптимізує всі виробничі процеси після проведеного ребрендингу і покриває своїм асортиментом послуг всю територію України.

 

Компанія вийшла на український ринок логістики в 2002 р. Станом на 01.01.2017 р мережу представництв компанії покриває всю Україну, доставка здійснюється в 220 країн світу.

 

Восени 2016 року в компанії успішно стартував механізм ребрендингу, були задіяні всі ефективні канали комунікацій. Стратегія розвитку з 2016 р - впровадження міжнародних стандартів обслуговування в сфері логістики, адаптація в операційній діяльності компанії інновацій із залученням сучасних IT-технологій.

 

За результатами проведеного ребрендингу кількість відправок «Ін Тайм» за липень - грудень 2016 року збільшилася в 1,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

 

Автор - Юлія Правик

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://pr.adcontext.net/17/03/27/247881

 

 

Переглядів: 520 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 07:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024