Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Березень » 31 » Допомогу від Фонду Вілкула отримали вже понад 140 тисяч осіб - незаможні, пенсіонери, переселенці, члени багатодітних сімей
21:46
Допомогу від Фонду Вілкула отримали вже понад 140 тисяч осіб - незаможні, пенсіонери, переселенці, члени багатодітних сімей

 

ПІДСУМКИ ПЕРШОГО КВАРТАЛУ

 

 

 

       Допомогу від Фонду Вілкула отримали вже понад

      140 тисяч осіб - незаможні, пенсіонери, переселенці,

      члени багатодітних сімей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Знедоленим передані продукти, медикаменти, набори для новонароджених, побутова техніка, засоби особистої гігієни та інші предмети першої необхідності.

 

Підбиваючи підсумки роботи за перші три місяці 2017 року, глава фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул сказав: «Кожна добра справа наближає нашу країну до миру і єдності. Ми не вимірюємо наші результати грошима, кількістю безсонних ночей, коли формуємо вантажі, або сотнями тонн переданої допомоги. Для нас важливо - скільком людям ми допомогли вижити в цих жахливих умовах. Більше 10 тисяч осіб - за перший квартал цього року, понад 140 тисяч в 45 містах України - за три роки нашої роботи. Ми продовжимо цю роботу. Це наш обов'язок».

 

 

 

 

 

 

У 2014 році Фонд «Українська перспектива» став першою недержавною організацією, яка почала системно допомагати постраждалим від збройного конфлікту на Сході України мирним людям – вимушеним переселенцям, і вивіз тисячу дітей із зони конфлікту.

 

Допомогу отримують і ветерани Великої Вітчизняної війни, і пенсіонери, й одинокі люди похилого віку, і багатодітні сім'ї, й інваліди, і діти-сироти в інтернатах та багато інших категорій знедолених, кому вкрай необхідна підтримка.

 

Виконавчий директор фонду Оксана Живага розповіла про реалізацію проекту з підтримки матерів і дітей: «Матусі, у яких на світ з'явилися малюки, отримують від нашого Фонду спеціальні набори для новонароджених - в них входить все необхідне: підгузники, одяг, пляшечки, креми, шампуні та інші засоби гігієни. За три роки таку допомогу одержали більше тисячі сімей переселенців і сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Крім того, в цьому році ми відправили допомогу, в тому числі і продукти, через служби доставки понад 500 нужденним сім'ям з інших міст України, які звернулися на гарячу лінію фонду».

 

 

Вона додала, що в цьому році також вперше був проведений конкурс «Мама і донька», в якому взяли участь 207 сімей з Дніпра, Кривого Рогу та Кам'янського (Дніпродзержинськ). Переможниці отримали цінні призи та подарунки.

 

«Також ми допомагаємо інтернатам та дитячим будинкам сімейного типу. Наприклад, вихованцям центру соціальної підтримки дітей і сімей «Добре вдома» в с. Слобожанське (Дніпропетровська область) волонтери Фонду передали канцелярські набори, необхідні для занять і творчості, - зошити, ручки, альбоми, фарби, пластилін, кольоровий папір та багато іншого. Також центру передані засоби особистої гігієни, в тому числі, шампуні, зубну пасту, пральний порошок і памперси для самих маленьких діток», - сказала Оксана Живага.

 

Виконавчий директор підкреслила, що системну підтримку від Фонду Вілкула отримують тисячі ветеранів Великої Вітчизняної війни, в тому числі через районні організації Червоного Хреста, ветеранські організації та обласний госпіталь ветеранів в с. Роздори Синельниківського району Дніпропетровщини.

 

Як повідомлялося раніше, до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва за підтримки фонду «Українська перспектива» в різних містах Дніпропетровщини пройшли святкові заходи для дітей. Поздоровлення і подарунки від Фонду отримали тисячі дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт, інвалідів.

 

Довідково:

 

Як ми уже повідомляли, Олександр Вілкул у лютому подав у Верховну Раду України законопроект про повернення ТЧХУ бюджетного фінансування для патронажної служби милосердя, яку з 1 січня скасувало МОЗ. На даний час доля цього проекту – невідома. Але він зареєстрований, і його раніше, чи пізніше доведеться ставити на обговорення і голосування.

 

Побажаймо ж народним обранцям прийняти його 300 голосами, тобто «конституційною більшістю». Бо що ще може так згуртувати людей з різними політичними поглядами, як не відгук на потребу милосердя до важкої долі знедолених.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://kstati.dp.ua/content/pomoshch-ot-fonda-vilkula-poluchili-uzhe-bolee-140-tysyach-chelovek-maloimushchie-pensionery

 

 

 

 

 

Переглядів: 506 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 15:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024