Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 4 » Спільна акція РО ТЧХУ та ТЦСО у м. Збаражі на Тернопільщині до Міжнародного дня театру
12:04
Спільна акція РО ТЧХУ та ТЦСО у м. Збаражі на Тернопільщині до Міжнародного дня театру

 

 

ВИЇЗД  В ТЕАТР

 

 

 

 

       

        Спільна акція РО ТЧХУ та ТЦСО у м. Збаражі, 

        що на Тернопільщині, - до Міжнародного дня театру

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До Міжнародного дня театру, який ми відзначали 27 березня, Збаразький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно зі Збаразькою РО ТЧХУ організували підопічним поїздку в Тернопільський академічний обласний український драматичний театр на перегляд прем’єри вистави "Язичники" .

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Вірити чи не вірити, що є Бог для нашого сучасника, пошук шляхів до віри, таким питанням присвячена п'єса молодого одеського драматурга Ганни Яблонської. У виставі, на прикладі однієї родини, показаний колосальний зріз сучасного суспільства. Тут задіяні всі покоління акторів. В п’єсі розкриті дуже важливі речі, закладені автором - це проблема батьків і дітей. Життя швидкоплинне і ми робимо в ньому багато помилок: ми не чуємо один одного, ми не чуємо власних дітей, не чуємо дружин, чоловіків, батьків і самих себе. Ця вистава про розгубленість людини у сучасному світі, про те, як важливо відчувати підтримку і розуміння один одного.

 

 

 

 


 

 

 

 

П’єсу «Язичники» вважають однією з найкращих робіт Ганни Яблонської. Глядачі із захопленням, сльозами на очах спостерігали за майстерно поставленою драмою життя. Напевно, кожен, після перегляду, зробив висновок для себе – стати кращим, а чи залишити все, як є.

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:


Анна Яблонська - українська драматургиня, прозаїк, журналістка, лауреатка міжнародних конкурсів і премій у галузі драматургії, справжня поетка з колосальною інтуїцією і глибиною душею. Авторка п'єс «Бермудський квадрат», «Відеокамера», «Вихід до моря», «Дюймовочка і метелик», «Занедбане радіо», «Моно діалоги», «Лист до зоопарку», «Тепло», «Праски», «Шоу ковбоя без собаки» та інших. Анна Яблонська більше відома в Росії, вона формально належала до драматургічної хвилі «нова драма». Автор понад 10 п’єс, вистави за її текстами йшли в театрах Одеси, Санкт-Петербурга та Москви.

 

 

 


 

 

Загинула авторка 24 січня в 2011-му через теракт в Москві, в аеропорту "Домодєдово". За іронією долі, драматург летіла на вручення премії журналу «Мистецтво кіно» за свою останню п’єсу, саме за «Язичники». Збіг обставин?!?! П`єсу драматургиня написала у свої 20 років. Вона не втратить актуальності і через 100 років, якщо ми не будемо прагнути до Бога.

 

 

 

 

 

 

 

П.С. Від імені працівників та підопічних нашого ТЦСО висловлюємо щиру подяку керівнику Збаразької РО ТЧХУ Марії Милян за фінансову підтримку в організації заходів у терцентрі.

 

 

 

Наталія Яцюк,

працівник Збаразького ТЦСО

 

 

 

 

Фото – www.facebook.com

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235210036947483&set=pcb.235210553614098&type=3&theater

 

 

Переглядів: 566 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024