Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 4 » Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України – у Чернігівській ОО ТЧХУ
21:42
Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України – у Чернігівській ОО ТЧХУ

 

ЗАОХОЧЕННЯ ДО МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

Всеукраїнський місячник Товариства Червоного

Хреста України – у Чернігівській ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 20 березня розпочався традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України під гаслом «Забезпечуючи найголовніше». 

 

 

 

 

 

 

Його мета – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

 

 

 

 

 

 

На засіданні Президії Правління Чернігівської обласної організації ТЧХУ було затверджено план заходів та створена робочу групу щодо підготовки та проведення Всеукраїнського місячника.

 

 

 

 


 

 

 

На щотижневій оперативній нараді в Чернігівській обласній державній адміністрації голова Чернігівської обласної організації ТЧХУ Оксана Олександрівна Мудра проінформувала представників державної влади про Місячник, окреслила співпрацю у проведенні основних заходів Місячника, порушила питання збільшення членства у лавах Червоного Хреста. В обласні та районні засоби масової інформації було надіслано прес-реліз щодо проведення Місячника. Відбулось інтерв’ю голови обласної організації ТЧХУ Оксани Олександрівни Мудрої в ефірі обласного радіомовленн

 

 

 

 


 

 

 

Направлені письмові звернення в усі структурні підрозділи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також розіслано листи в усі райдержадміністрації, до мерів міст, головних лікарів медичних закладів та у релігійні організації області за підписом Начальника Управління охорони здоров’я, щодо їхнього сприяння червонохресним організаціям у проведенні Всеукраїнського місячника Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

В ході місячника відбувся комплекс заходів по наданню психосоціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб. Так, в Чернігівській обласній організації ТЧХУ в рамках проекту «Надання першочергової допомоги та психосоціальної підтримки особам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» відбувся майстер-клас з миловаріння. Під час заходу батьки та діти мали змогу проявити свою творчість та фантазію у виготовленні мила власними руками. Захід не залишив нікого байдужим та подарував багато яскравих емоцій.

 

 


 


 

 

 

Працівники та волонтери Прилуцької міськрайонної організації організували для дітей внутрішньо переміщених осіб екскурсію в м. Київ. В ході екскурсії дітей ознайомили зі столицею, відвідали зоопарк та музей «Київ в мініатюрі».

 


 


 

 

 

Волонтери Ніжинської міської організації подарунками привітали ветеранів на 30-річчя організації «Спілки ветеранів».
 

 

 

 


 

 

 

28 березня відбувся майстер-клас з писанкарства для сімей внутрішньо переміщених осіб. Цей захід дав змогу дізнатись про техніку розпису писанок, про значення символів та кольорів в українському побуті. Учасники були дуже задоволені, адже мали змогу відволіктись від буденщини та долучитись до національних традицій.

 

 

 

Фото – Чернігівської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/club121644223?w=wall-121644223_80%2Fall

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 14:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024