Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 7 » Свята і будні Червоного Хреста у м. Нова Каховка, що на Херсонщині
14:55
Свята і будні Червоного Хреста у м. Нова Каховка, що на Херсонщині

 

КОРОВАЙ

 

 

       

Свята і будні Червоного Хреста

 у Новій Каховці, що на Херсонщині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 7 квітня, керівник міської організації Товариство Червоний Хрест України у м. Нова Каховка Таїсія Марченко передала гуманітарну допомогу підопічним комунального закладу «Каховський геріатричний пансіонат», який знаходиться у сусідній Каховці. Як розповіла Таїсія Миколаївна, для людей похилого віку, які перебувають у пансіонаті, надано чоловічий і жіночий одяг, взуття і ковдри. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заступник директора Каховського геріатричного пансіонату Валерій Беба на знак подяки та з нагоди свята Благовіщення вручив очільниці міської організації Червоного Хреста коровай. «Запашний коровай – це доброта і щирість, символ України і ним вшановують і віддячують людям з чуйним серцем, котрі допомагають тим, хто цього потребує», – сказав він, дякуючи за співпрацю.

 

Пансіонат для людей похилого віку та інвалідів не єдиний заклад, допомогу для якого надає міський Червоний Хрест. За п’ять місяців роботи гуманітарну допомогу надано міській лікарні, зокрема, пологовому будинку, де перебувають діти, від яких відмовилися батьки, а також терапевтичному та хірургічному відділенням медичного закладу.

 

Як розповіла Таїсія Марченко, з одягом допомагають і мешканці Нової Каховки, а останнім часом суттєва допомога надійшла від місіонера Валерія Верби.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поки що із поповненням банку одягу проблем немає та відкритим є питання формування продуктових наборів, які хотіли б отримувати переселенці з інших областей України. Одягу вони не потребують, говорить Т. Марченко, але є потреба у грошових ваучерах, які вони отримували минулого року, тобто - у звичайних продуктах.

 

 

І в самої МО ТЧХУ теж є проблема – у транспорті. Коли надходять гуманітарні вантажі, їх немає чим доставляти, бідкається керівник. Хоча, коли треба було привезти «вантаж» із Херсонської обласної організації Червоного Хреста, із машиною допоміг міський голова Володимир Коваленко.

 

 

«Якби нам допомагали трошки більше і не тільки міська влада, а й колективи підприємств міста, було би легше працювати», – каже Т.Марченко і сподівається на відгук небайдужих людей.

 

 

Фото – Новокаховської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://khersondaily.com/news/chervonij-hrest-u-novij-kahovtsi

 

 

Переглядів: 568 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024