Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 7 » Червоний Хрест розширюватиме співпрацю з Донецькою ОДА
17:14
Червоний Хрест розширюватиме співпрацю з Донецькою ОДА

 

ПРОБЛЕМИ ВІДБУДОВИ - ГУРТУЮТЬ

 

 

 

   

     Червоний Хрест розширюватиме

     співпрацю з Донецькою ОДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 6 квітня, у Краматорську відбулась зустріч спільної делегації національного Товариства Червоного Хреста України, Представництва Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні та представників Донецької облдержадміністрації на чолі з головою Донецької ОДА Павлом Жебрівським (на знімку).

 

 

Під час зустрічі були розглянуті питання виконаної роботи та подальшої співпраці ТЧХУ та державних органів влади. Павло Жебрівський зауважив, що ТЧХУ - одна з небагатьох організацій, які не тільки оперативно реагують на кризові ситуації, але й створюють для людей умови для подальшого сталого розвитку. Проте, очільник області також окреслив проблему, для вирішення якої потрібно консолідувати сили багатьох організацій.

 


«Наразі найважливіше, чого ми очікуємо від співпраці з міжнародними організаціями – допомога у відновленні житла, ремонт якого за законом не може фінансуватись з обласного бюджету. Ми постійно відновлюємо пошкоджене внаслідок обстрілів житло, проте не можемо ремонтувати приватні будинки, через що тисячі людей вимушені залишати свої домівки», – заявив Павло Жебрівський.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Голова Представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні Горкмаз Хусейнов зауважив, що наразі організацією розробляється ціла низка проектів з підтримки людей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту, а також для осіб похилого віку. Також він зазначив, що Червоний Хрест має значно розширити співпрацю з органами державної влади у Донецькій області для того, аби спільними зусиллями вирішувати проблемні питання.

 


«Наша місія – допомогти Українському Червоному Хресту вирішувати кризові ситуації. В Україні наша організація одна з найпотужніших у світі, проте ми маємо бути впевнені, що у разі виникнення якоїсь кризи наша діяльність буде проходити у тісній співпраці з волонтерами та органами державної влади», – зауважив Горкмаз Хусейнов.

 

 

Фото – прес-служби Донецької ОДА

 

Джерело:

http://dn.gov.ua/chervonyj-hrest-rozshyryuvatyme-spivpratsyu-z-donetskoyu-oda/

 

Переглядів: 515 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 06.05.2024, 16:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024