Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Червоний Хрест Львівщини навчає рятувальників надавати першу допомогу
21:01
Червоний Хрест Львівщини навчає рятувальників надавати першу допомогу

 

ПОСТУП ДО ЄВРОПЕЙСЬКОСТІ

 

 

       

        Червоний Хрест Львівщини навчає

        рятувальників надавати першу допомогу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 12 квітня, група у складі 22 працівників ДПРЗ-1 ГУ ДСНС України у Львівській області 30 пожежно-рятувальної частини м. Львова розпочала навчання з першої допомоги по 12-годинній програмі.

 

 

 

 

 

 

Старший групи – Ігор Прокопик. І сам ретельно вчився, й інших заохочував. Викладач проводила заняття з "вогиком". Педагогічного хисту інструкторові Червоного Хреста з першої допомоги Уляні Стельмах – не позичати. Вона - бажаний лектор у навчальних закладах, медичних установах, на лотках ринку «Південний» Залізничного району м. Львова, де провела не один тренінг з першої допомоги. На даний час Уляна Стельмах обіймає також посаду голови Залізничної районної організації ТЧХУ, що в обласному центрі Галичини.

 

У програмі, яку вивчають рятувальники, застосовані основні положення міжнародної програми BLS (Основи підтримки життя): практичні навички з надання першої допомоги при порушеннях або зупинці дихання, серцево-судинних порушеннях, травмах, отруєннях.

 

 

 


 

 

 

Метою навчання є освоєння працівниками найбільш оптимальних і ефективних практичних прийомів з надання першої допомоги при порушеннях або зупинці дихання, серцево-судинних порушеннях, зупинці серця, значній кровотечі, пошкодженнях голови та хребта, термічних ураженнях, гострих отруєннях. Завдання викладача – отримання рятувальниками загальнотеоретичних медичних знань та практичних навичок щодо надання першої допомоги в екстремальних ситуаціях, зокрема при пожежах, дорожньо-транспортних пригодах.

 

 

 


 

 

 

Навчання за програмою спрямоване на вивчення загальних принципів надання першої допомоги та правила поведінки і дотримання заходів безпеки під час роботи в зоні надзвичайної ситуації. Особлива увага приділялась відпрацюванню найбільш оптимальних і ефективних практичних прийомів з проведення серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі, накладання пов’язок, транспортної іммобілізації важко уражених та опануванню іншими практичними навичками, що передбачені програмою.

 

 

 

 

 

 

Завтра, 13 квітня, заняття продовжаться. Але їх проведе вже тренер Червоного Хреста з першої допомоги Ірина Валько. Це викликано тим, що Уляна Стельмах буде задіяна в адміністрації Залізничної РДА, яка разом з Червоним Хрестом, роздаватиме багатодітним родинам їхнього району продуктові подарунки до Великодня.

 

 

 

 

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Прес-служба Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 472 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024