Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 15 » Всеукраїнський місячник Червоного Хреста у м. Лисичанську, що на Луганщині (ВІДЕО)
13:40
Всеукраїнський місячник Червоного Хреста у м. Лисичанську, що на Луганщині (ВІДЕО)

БЛАГОДІЙНІСТЬ – СПРАВА ШЛЯХЕТНА

 

 

 

 

З 20 березня по 20 квітня 2017 року в м. Лисичанську

проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках даного місячника пройдуть заходи, присвячені 99-річчю утворення Українського Червоного Хреста - 18 квітня, традиційна роздача пасок і солодощів для дітей з малозабезпечених сімей, збір продуктів харчування, одягу, взуття, предметів гігієни для вразливих категорій населення міста.

 

 

 

 

 

 

Проводячи таку акцію, Червоний Хрест сподівається привернути увагу різних поколінь небайдужих людей до милосердя і надати реальну допомогу тим, хто цього потребує.

 

 

 

 

 

 

Тому звертаємося до Вас, шановні співвітчизники, за підтримкою. Можливо, ця Ваша допомога буде незначною, але головне, щоб Ви не залишилися в стороні, а особисто підтримали цю благодійну акцію Червоного Хреста. Адже милосердя не в жалості, а в допомозі!

 

 

 

 

 

 

Чимало людей до життя підходять з такою міркою: що для мене зробили у Товаристві? Це питання дуже часто чують працівники Червоного Хреста. І чесно відповідають: нічого, якщо ви молоді, здорові, забезпечуєте всім необхідним себе і рідних. На жаль, ніхто не гарантує, що це благополуччя буде тривати все життя.

 

 

 

 

 

 

Ніколи не вгадаєш, коли переможуть хвороби, коли дорослі діти поїдуть від вас шукати кращої долі, і єдиною радістю стануть телефонні дзвінки, коли доведеться багато в чому собі відмовляти собі, щоб скромної зарплатні чи пенсії вистачило на найнеобхідніше.

 

 

 

 

 

 

 

Під час Місячника і поза ним, кожен може щось зробити для тих, кому потрібні доброта, увага, милосердя. Зараз на Донеччині люди змушені виїздити зі своїх будинків, кидати нажите і тулитися в найнятих квартирах, просити допомоги в благодійних організаціях, тому що держава не в змозі вирішити їх проблеми.

 

Військові дії тривають донині, вони все ніяк не припиняються. Люди знаходяться в невіданні, що їм робити - повертатися додому чи будувати все з нуля в іншому місті? Як часто ми зупиняємося на життєвому шляху з відчуттям - все, тупик, темрява, де вихід, і чи є він взагалі?

 

Вихід є завжди! Стає легше дихати, коли ти розумієш, що в непроглядній темряві хтось, зовсім тобі незнайомий, запалює САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ, вогник Надії і Віри ...Даруйте добро, люди!

 

І поки буде жива ДОБРОТА, невід'ємною її супутницею буде ПОДЯКА! Це вона допомагає їй переміщатися в просторі. Вона плекає її, відображає і примножує.

 

Люди! Вслухайтеся в ці чарівні звуки – ДЯКУЮ! БЛАГО ДАРЮ! Чия рука не розтисне свій кулак й, у відповідь, не потягнеться назустріч?

 

Місцева телестудія підготувала передачу у рубриці «Інтерв'ю дня». Про роботу Червоного Хреста в м. Лисичанську розповідає голова МО ТЧХУ Тетяна Бабич:

 

 

 

 

 

 

 

 

Закликаємо Вас, мешканці м. Лисичанська, надати конкретну і дієву допомогу в натуральній формі (одяг, взуття, продукти харчування, ліки, засоби гігієни і т.д.) або внести посильну грошову допомогу безпосередньо на наш розрахунковий рахунок у банку.

 

Наші реквізити:

 

Код ЄДРПОУ 02940121;

р / р 26006000107614,

МФО 300023,

Укрсоцбанк, для Лисичанської МО ТЧХУ

 

НА ФОТО: Видача одягу в банку речей, роздача пасок і солодощів до Великодніх свят. Спонсори: Народний депутат України Сергій Дунаєв, приватні підприємці - Іван Борисович і Павло Кирилов.

 

 

 

Фото – Лисичанської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1310432525708846&set=pcb.1310433169042115&type=3&theater

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024