Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 18 » Великдень в Уманській МРО ТЧХУ, проведений у загальноосвітній школі №11 І-Ш ступенів
20:53
Великдень в Уманській МРО ТЧХУ, проведений у загальноосвітній школі №11 І-Ш ступенів

 

ДБАЮЧИ ПРО СВІТ ДУХОВНОСТІ

 

 

Великдень в Уманській МРО ТЧХУ, проведений

у загальноосвітній школі №11 І-Ш ступенів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уманська загальноосвітня школа №11 1-Ш ступенів, яку очолює Заслужений вчитель України Володимир Сокирський, продовжує славні традиції колективу і в цьому навчальному році. Колектив приєднався до Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України. Інформаційно-освітні заходи в школі протягом місячника сприяють духовну збагаченню дітей, розвитку їх умінню турбуватися про власне здоров’я та оточуючих. Заохочується розвиток в школі волонтерського руху.

 

 

 

 

 

 

З нагоди Великодня на святкову зустріч запрошено батьків багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей з особливими фізичними потребами.

 

 

 

 

 

 

Директор школи тепло привітав усіх присутніх на зібранні. Він уміло спрямовує зусилля вчителів та учнів на гармонійне поєднання навчання з громадською активністю.

 

 

 

 

 

 

В школу завітала колишня випускниця поетеса Тетяна Вербіна із сином Валентином. Вона ділилася спогадами, розповіла про свої поетичні добірки.Запрошені отримали святкові подарунки. Вони висловили слова вдячності, дарували присутнім теплі усмішки. Їм потрібна наша повсякденна увага не тільки у свята, але і в будні.

 

 

 

 

 

 

 

В ці дні відзначається пам’ятна подія. Зокрема, 99 років з дня заснування Товариства Червоного Хреста України минає сьогодні, 18 квітня. Голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна, присутня на зустрічі, висловила вдячність педагогічному та учнівському колективу школи за невтомність у вихованні в учнівської молоді добросердечності, уміння співпереживати, бути уважними до оточуючих людей.

 

Директор школи Володимир Сокирський нагороджений Почесною відзнакою Товариства Червоного Хреста України за вагомий внесок в утвердження доброчинності. Це найвища нагорода громадської організації. Заступники директора школи Юлія Мельник, Оксана Миколайко, соціальний педагог Тетяна Тарасюк з гордістю говорили про вихованців школи, про їх багатий світ духовності.

 

Милосердя не має віку і статі. Поряд чимало тих, кому потрібна наша спільна турбота. Громадська активність колективу школи №11 варта наслідування.

 

 

 

Фото – Уманської МРО ТЧХУ

Прес-центр Уманської МРО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 446 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024