Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Департамент охорони здоров’я ЛОДА отримав нового керівника
09:15
Департамент охорони здоров’я ЛОДА отримав нового керівника

 

НОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ

 

 

Департамент охорони здоров’я ЛОДА

вчора отримав нового керівника

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На офіційному сайті ДОЗ ЛОДА розміщено репортаж з представлення нового керівника Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації:

 

«Сьогодні, 19 квітня 2017 року, відбулося офіційне представлення нового директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, ним стала – Ірина Микичак.

 

Зустріч відбулася в актовій залі Департаменту за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Оксани Стоколос-Ворончук, заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка, ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, академіка Бориса Зіменковського та керівників обласних, районних та міських закладів охорони здоров’я.

 

«Хочу відрекомендувати нового директора, професіонала, людину, яка багато знає та вміє, має великий досвід, може взяти на себе відповідальність, ніколи не стоїть на місці і постійно вчиться новому. Особливим є те, що новий директор Департаменту є самокритичним і вимогливим, як до себе, так і до колег. Сподіваюсь, що професіоналізм нового керівника дасть свої результати та вплине на нові зміни в охороні здоров’я», - розпочала Оксана Стоколос - Ворончук.

 

До привітання приєднався Володимир Гірняк, який зазначив, що медична сфера хоча і є складною справою, але кроки, які робитиме директор Департаменту будуть підтримані Львівською обласною радою.

 

Ірина Микичак подякувала за підтримку обласній державній адміністрації та обласній раді, зазначивши, що бути керівником в такий непопулярний час дуже непросто. «Я не збираюсь змінюватись, надалі буду вимогливою та відвертою, тому і від вас буду вимагати цього ж. Дуже сподіваюсь на плідну співпрацю і вашу підтримку. Також дякую колективу, з яким я продовжую працювати в складних умовах, перед нами стоять дуже великі виклики».

 

Після офіційної частини зустрічі відбулася перша робоча нарада з головними лікарями обласних та районних закладів охорони здоров’я.

 

Зокрема, було обговорено ряд питань стосовно реалізації в області урядової програми «Доступні ліки» та інших обласних програм в галузі охорони здоров’я, розглянуті окремі кадрові питання та питання, що стосуються звернень громадян на «гарячі» лінії. Окрім того, було наголошено на впровадженні нового проекту Швейцарського Бюро співробітництва «Підтримка реформи і ефективного управління у системі охорони здоров'я в Україні».

 

 

Фото - прес-служби ДОЗ ЛОДА

Джерело:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/5884.html

 

 

Переглядів: 574 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 06.05.2024, 06:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024