Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Сестри милосердя Червоного Хреста - приклад любові та милосердя до людей у потребі
20:06
Сестри милосердя Червоного Хреста - приклад любові та милосердя до людей у потребі

 

99 УРОДИНИ ТЧХУ - В МЕЛІТОПОЛІ

 

 

 

Сестри милосердя Червоного Хреста -

приклад любові та милосердя до людей у потребі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 квітня виповнилося 99 років з моменту створення Української організації Червоного Хреста, яка протягом цього часу надає допомогу всім, на чию долю випало багато страждань.

 

 

Тендітні, але сильні духом жінки мелітопольського відділення служать прикладом, як треба переживати труднощі і долати всі негаразди, піклуватися про людей, які опинилися у важких ситуаціях.

 

 

З нагоди річниці Червоного Хреста сестри милосердя приймали вітання від міської, районної, обласної влади і багатьох інших шанованих гостей. Приїхав до Мелітополя з цієї нагоди і представник Французького Червоного Хреста.

 

В основному сестри милосердя займаються самотніми літніми або тяжкохворими людьми, які не можуть подбати про себе. Але останні 3 роки на плечі цих самовідданих жінок лягла ще й важлива місія, пов'язана з переселенцями.

 

Весь цей час Червоний Хрест очолює штаб по роботі з вимушено переміщеними особами з Донецької, Луганської областей і Криму. Через них пройшло більше 5 тисяч таких людей.

 

 

Голова Мелітопольського відділення Червоного Хреста Наталія Жадан впевнена, що кожен з її підопічних виконує поставлене завдання на відмінно: «Велика заслуга в тому, що у нас так поставлена ​​робота - нашого мера. Він з самого початку бачив роботу штабу в цьому напрямку і в усьому допомагав. Наші дівчатка викладаються повністю і за 3 роки ніхто з нас ще навіть у відпустці не був».

 

 

З нагоди цієї значущої дати Червоний Хрест відвідали і представники міської влади. Заступник мера Ірина Рудакова висловила сестрам милосердя подяку за їх самовідданість і турботу про тих, хто дійсно цього потребує.

 

 

 

 

 

 

 

 

Окремі слова подяки віце-мер Мелітополя висловила керівнику Червоного Хреста Наталії Жадан. Саме завдяки її організаторським якостям і наполегливості в Мелітополі був створений кращий центр з надання допомоги переселенцям.

 

 

Всі ці люди, котрі волею долі опинилися в Мелітополі, вважають його своїм другим домом: «Найголовніше, що ті люди, які пройшли через ваші руки і ваші серця називають себе новими мелітопольців і це чудово! Адже це все завдяки тому, що ви віддаєте себе повністю роботі. Без уваги і участі колективу Червоного Хреста багато процесів в місті були б не настільки відчутні».

 

 

 

 

 

 

 

Дякували сестрам милосердя і представники районної та обласної влади. Не змогла залишитися осторонь і Православна Церква. За всі благі справи Благочинний церков Мелітополя Протоієрей Максим Смирнов на сьогоднішньому святкуванні висловив не тільки слова подяки, а й вручив керівнику міського Товариства Червоного Хреста Наталії Жадан орден Української Православної Церкви.

 

 

Приїхав до Мелітополя і представник французької благодійної організації Червоного Хреста Юрген Плетч. Вже 9 років наше місто співпрацює з ними і надає допомогу ВІЛ-інфікованим в рамках програми «Зниження шкоди», завдяки чому ці люди постійно отримують увагу сестер милосердя, ліки і продовольчі набори.

 

 

 

 

 

 

Від імені міського голови Сергія Мінько керуюча справами виконкому Олена Дубініна вручила подяку Юргену Плетчу за надійне партнерство і зазначила, що сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://ria-m.tv/news/87508/oni_stali_primerom_lyubvi_i_miloserdiya_dlya_vsey_ukrainyi_(foto).html

 

 

 

Переглядів: 660 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 06.05.2024, 09:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024