Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Виїзд Уманської МРО ТЧХУ і медиків з КЗ «Районний ЦПМСД» в село Шарин
06:58
Виїзд Уманської МРО ТЧХУ і медиків з КЗ «Районний ЦПМСД» в село Шарин

 

СПІВПРАЦЯ ШИРИТЬСЯ

 

 

Днями відбувся спільний виїзд Уманської міськрайонної

організації Товариства Червоного Хреста України

та працівників комунального закладу «Районний ЦПМСД»

в село Шарин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках проведення Всеукраїнського благодійного місячника Товариства Червоного Хреста України на Уманщині голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна та головний лікар Олександр Новаківський об’єднали зусилля з питань навчання населення навичкам надання першої допомоги, надання допомоги найбільш вразливим групам населення.

 

 

 

 

 

 

В НВК Шаринська загальноосвітня школа 1-Ш ступенів, який очолює ентузіаст педагогічної справи Клавдія Кравчук, із старшокласниками та вчителями проведено тренінг з серцево-легеневої реанімації, надання першої допомоги при різних кровотечах, переломах кісток, опіках.

 

 

 

 

 

 

Міськрайонна організація Товариства організувала на тренувальному манекені відпрацювання алгоритму дій при зупинці дихання та серцевої діяльності. Старшокласники, волонтери школи успішно засвоїли практичні дії та впевнено демонстрували їх під час практичних вправ.

 

 

 

 

 

 

 

Заступник директора школи Ірина Крохмалюк, соціальний педагог Людмила Нечаєва, присутні вчителі констатували, що практичні заняття з учнями потрібні для засвоєння ними життєвих навичок для надання допомоги потребуючим в разі виникнення травм, раптових захворювань.

 

 

 

 

 

 

Заступник головного лікаря КЗ ЦПМСД Назар Горенко ділився із учнями та педагогами досвідом лікаря щодо надання першої допомоги як дорослим, так і дітям при різних захворюваннях.

 

 

 

 

 

 

В школі волонтери постійно опікуються односельцями поважного віку. До цих заходів долучається первинна організація Товариства Червоного Хреста школи, роботу якої спільно з учителями уміло спрямовує директор Клавдія Кравчук та очолює соціальний педагог Людмила Нечаєва.

 

 

 

 

 

Відвідали також сільську раду. Із секретарем Раїсою Тюріною йшлося про потреби одиноких ветеранів, малозабезпечених багатодітних та неблагополучних сімей, про об’єднання спільних зусиль щодо надання їм посильної допомоги через міськрайонну організацію Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Міськрайонна організація Товариства передала первинній організації школи підготовлену презентацію з протидії поширення захворювання на туберкульоз. Місячник - завершився, співпраця - продовжується. Це є спільним надбанням. І така сув'язь - в інтересах громади.

 

 

Фото – Уманської МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХ України

Переглядів: 565 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024