Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Благодійність Олександра Вілкула – народного депутата України
12:36
Благодійність Олександра Вілкула – народного депутата України

 

СИСТЕМНА ПІДТРИМКА

 

 

Олександр Вілкул передав до міської лікарні №2 м. Дніпра

медичні інструменти та витратні матеріали для проведення

хірургічних операцій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках системної підтримки лікарень і госпіталів глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул зустрівся в м. Дніпрі з медиками міської лікарні №2 та передав у відповідь на їх прохання медичні інструменти та витратні матеріали.

 

 

Лікар-травматолог Олександр Вяткін подякував главі фонду і волонтерів за системну підтримку медиків протягом трьох років: «Практично кожен місяць, починаючи з 2014 року, Фонд надає нам інструменти, витратні матеріалами, все те, що необхідно для надання допомоги хворим і пораненим. Зараз при нашому бюджеті і бюджетному постачанні ця допомога досить відчутна, тому що від нас вже все відвертаються, в лікарні багато чого не вистачає. Якби не ця допомога, то нам би важче було лікувати людей ».

 

 

З 2014 року дніпровська міська лікарня №2 отримала від Фонду понад 30 поставок медикаментів і медичного інструментарію. Крім того, в лабораторію опікового відділення переданий біологічний мікроскоп, а у відділення травматології - дорогу операційну лампу.

 

 

Також у лікарню передано: сучасний електрокоагулятор, необхідний для проведення порожнинних операцій; апарат ЕКГ; лабораторну центрифугу для аналізу крові при оперативному переливанні; камеру для зберігання стерильного інструментарію; хірургічну налобну лупу, яка призначена для стереоскопічного спостереження зони операції і її освітлення, а також індивідуальний монітор пацієнта, який вимірює і виводить на екран результати вимірювання тиску, електрокардіографії та інші показники стану тяжкохворих пацієнтів.

 

 

Цього разу за запитом лікарні фонд передав медичний одяг та витратні матеріали, необхідні для проведення операцій (халати, клейонки, стерильні покриття, рукавички, кровоспинні затискачі, анатомічні та хірургічні пінцети, ножиці, голкотримач) - всього близько 1000 одиниць.

 

 

 

 

 

«Наша спільна справа заради миру і єдності України - підтримувати один одного і допомагати тим, хто так потребує нашої допомоги. І ця робота буде обов'язково продовжена », - сказав Олександр Вілкул.

 

 

Довідково:

 

Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» в 2014 році став першою недержавною організацією, яка почала надавати системну допомогу мирним людям, постраждалим від збройного конфлікту на сході України - пораненим і переселенцям.

 

Також фонд системно надає підтримку малозабезпеченим, малозабезпеченим, багатодітним сім'ям, інвалідам, ветеранам, важко хворим людям, сім'ям з новонародженими дітьми і т.д.

 

 

За період з початку роботи Фонду допомогу отримали близько 135 тисяч осіб в 45 містах України - в Дніпрі, Нікополі, Кривому Розі, Павлограді, Марганці та інших містах Дніпропетровської області, а також жителі і переселенці в містах Донецької та Луганської областей, що проживають на територіях, контрольованих Україною.

 

Фонд веде свою роботу спільно з Червоним Хрестом та іншими вітчизняними і міжнародними організаціями, про що ми неодноразово повідомляли на нашому сайті.

 

 

Фото – www.kstati.dp.ua

За джерелом:

http://kstati.dp.ua/content/aleksandr-vilkul-peredal-v-gorbolnicu-no2-dnepra-medicinskie-instrumenty-i-rashodnye

 

Переглядів: 470 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024