Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Звіт Львівської ОО ТЧХ України за березень про роботу з молоддю
13:41
Звіт Львівської ОО ТЧХ України за березень про роботу з молоддю

 

МОЛОДІ – ВСЕ ПІД СИЛУ

 

 

       Впродовж березня 2017 року Львівська ОО ТЧХУ

       працювала над впровадженням в життя молодіжної

       програми, затвердженої на 2016-2021 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ сприяє подальшому впровадженню модульного курсу "Досліджуючи Гуманітарне Право" (ДГП) у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, робить все необхідне для підвищення рівня санітарної культури учнівської молоді, отримання навиків надання першої медичної (санітарної) допомоги тощо.

 

  • Були проведені акції в рамках виконання Статутних завдань, які полягали у залученні учнівської молоді до участі у волонтерському червонохресному русі, у створенні первинних осередків Червоного Хреста, а також участі у санітарно-просвітницькій діяльності Товариства Червоного Хреста України в рамках програм боротьби з туберкульозом, ВІЛ/СНІДом, наркоманією.

 

  • Львівська ОО ТЧХУ поширює досвід і залучає вчителів-волонтерів Товариства до викладання курсів «Навички надання першої допомоги та «ДГП»;

 

 

  • надає допомогу в підготовці інструкторів з надання першої допомоги із педагогічного складу загальноосвітніх навчальних закладів – постійно;

 

  • співпрацює з інститутами післядипломної педагогічної освіти у проведенні курсів підвищення кваліфікації з курсу «ДГП» для вчителів, які викладають дисципліни гуманітарного циклу;

 

  • співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами в напрямку залучення молоді до позакласної і позашкільної діяльності з поширення знань про МГП;

 

  • сприяє молоді у створенні молодіжних гуртків Товариства для подальшого вивчення основ МГП й участі в статутній діяльності Товариства.

 

В березні 2017 року були проведені наступні благодійні акції для молоді:

 

 

 

 

 

 

1.У Львівському коледжі будівництва, архітектури та дизайну – Личаківська РО м.Львова ТЧХУ 

 

 

 

 

 

 

2.Показовий День з цивільного захисту у гімназії ім. Олени Степанівни – Залізнична РО м.Львова ТЧХУ.

 

 

 

3.Велике значення у розвитку молодіжного руху має робота загону швидкого реагування (ЗШР) Львівської ОО ТЧХУ, у команду якого входить 24 особи. Нещодавно, 25 березня, пройшла благодійна акція «Зимова Говерла - 2017».

 

Загін дотримується стратегії розвитку своєї організації, як спеціалізованого гірського підрозділу ТЧХУ. Має на сьогодні 4 осередки - це м. Львів, м. Дрогобич, смт. Славсько, с. Верховина. Ведеться робота по створенню такого осередку в с. Ворохта та м. Косів. Для загону дуже важливим є підготовка його членів до роботи в гірських умовах.

 

Створення загонів швидкого реагування – це тема актуальна і на часі. В Україні молодіжний волонтерський рух показав свої сильні сторони у важкий і складний час, тому надзвичайно  важливо сьогодні цей рух підтримувати і розвивати.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та Михайла Яворівського

Валентин Мойсеєнко,

голова Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024