Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Вінницькі рятувальники організували масштабну акцію «Здолаємо стихію разом!» (ВІДЕО)
10:34
Вінницькі рятувальники організували масштабну акцію «Здолаємо стихію разом!» (ВІДЕО)

 

АКЦІЯ ДЛЯ ЮНИХ

 

 

 

 

       Вінницькі рятувальники організували

        масштабну акцію «Здолаємо стихію разом!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 квітня в рамках Днів цивільного захисту вінницькі рятувальники спільно із освітянами 22-ї загальноосвітньої школи організували масштабну акцію «Здолаємо стихію разом!».

 

 

Бійці Служби «101», патрульні поліцейські, військові та медики Червоного Хреста протягом дня на спеціальних локаціях навчали школярів алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

Залучені до проведення заходу відомства та волонтери розраховують на активність й інших навчальних закладів Вінниччини, які в подальшому самі запрошуватимуть екстрені служби до співпраці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Як ми уже повідомляли, 24 березня в ГУ ДСНС України у Вінницькій області відбулася зустріч представників Служби порятунку, патрульної поліції, Вінницької ОО Товариства Червоного Хреста із журналістами, присвячена проведенню у квітні 2017 року на Вінниччині спільної профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час заходу обговорювалися питання з навчання школярів алгоритму дій при надзвичайних подіях та навичкам правильного надання першої медичної допомоги. Ініціаторами спільного проекту для учнівської молоді є фахівці Служби порятунку.

 

Об’єднаними зусиллями патрульних поліції, рятувальників, освітян та волонтерів у загальноосвітніх навчальних закладах обласного – а згодом і районних – центрів навчатимуть школярів правилам поведінки у небезпечних ситуаціях (ДТП, відпочинок на природі, хімічна загроза, виявлення небезпечних або підозрілих предметів, терористична загроза тощо).

 

Окремо приділятиметься увага знанням учнів правил наданню першої допомоги. На практиці діти зможуть відпрацювати порядок здійснення серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі та дії при інших невідкладних станах.

 

Серед інших загальноосвітніх навчальних закладів участь у проекті бере Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 Вінницької міської ради (24 квітня), де традиційно комплексно підходять до питань навчання дітей основам безпеки життєдіяльності.

 

Заплановано проведення відповідних акцій у рамках спільного проекту також у вінницьких ЗОШ №8, 13 та 20.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://news.vn.ua/2017/04/26/36561

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 499 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024