Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Квітень » 27 » У м. Теребовлі, що на Тернопільщині, відновили терцентр соцпослуг за участю Червоного Хреста
11:44
У м. Теребовлі, що на Тернопільщині, відновили терцентр соцпослуг за участю Червоного Хреста

 

КОШТИ ЗБИРАЛИ ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ

 

 

       

       У м. Теребовлі відремонтували відділення денного

       перебування територіального центру надання

       соціальних послуг, кошти на яке збирали всією громадою

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кошти на його облаштування виділила і Тернопільська обласна рада.

 

Священнослужителі освятили приміщення, де відтепер надаватимуть інформаційні, соціальні, психологічні послуги, проводитимуть заняття з лікувальної фізкультури для старших людей та людей з особливими потребами. Також тут діятиме і клуб активного довголіття.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\«Рівень розвитку суспільства визначається кількома показниками. Серед них – ставлення до дітей та старших людей. Теребовлянська об’єднана територіальна громада якраз є прикладом того, як потрібно дбати про ці категорії населення. Ви перші в Україні почали створювати центри культури та дозвілля, у яких основний акцент робиться саме на розвиток юного покоління . І це стало можливим завдяки реформам з децентралізації. Кошти на облаштування таких центрів виділяються і з місцевого бюджету, і з тих, що надійшли з державного бюджету для розвитку громади, – наголосив голова обласної ради Віктор Овчарук. – Водночас Теребовлянська громада є активною і у пошуку інших джерел фінансування для вирішення вкрай важливих питань. І, власне, ремонт приміщення цього відділення Територіального центру надання соціальних послуг уже для старших людей – є таким прикладом. Він здійснений у рамках обласного конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування, у якому взяла участь Теребовлянська об’єднана громада. Тернопільська обласна рада виділила на реалізацію проекту майже 60 тисяч гривень. Відтепер тут, у комфортних у мовах, мають можливість отримувати різноманітні послуги люди старшого віку та громадяни з обмеженими можливостями, які проживають у громаді».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Частину необхідного обладнання для повноцінної діяльності центру надали і представники товариства Червоного Хреста Німеччини та Польщі.

 

 

Голова Теребовлянської об’єднаної громади Сергій Поперечний наголосив на тому, що турбота про людей похилого віку є одним з тих завдань, які потрібно вирішувати щоденно.

 

 

 

Фото – www.nday.te.ua

За джерелом:

http://nday.te.ua/u-terebovli-vidkryly-vidremontovane-viddilennya-dennoho-perebuvannya-terytorialnoho-tsentru-nadannya-sotsialnyh-posluh-foto/

 

Переглядів: 489 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024