Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 2 » Повертаючись до попередніх повідомлень: Поїздка делегації ТЧХУ за досвідом до Німеччини
21:48
Повертаючись до попередніх повідомлень: Поїздка делегації ТЧХУ за досвідом до Німеччини

 

КРАЩЕ ОДИН РАЗ ПОБАЧИТИ…

 

 

 

Поїздка делегації ТЧХУ

і його партнерів - за досвідом

до Німеччини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У період 03 – 07 квітня відбулася навчальна поїздка з обміну досвіду в організації роботи з волонтерами до Федеративної Республіки Німеччини в рамках проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями».

 


Мета проекту – посилення основного захисту цивільного населення у регіонах, що знаходяться під впливом конфлікту, вдосконалення волонтерського руху, залучення та навчання нових волонтерів в можливості реагування в надзвичайних ситуаціях, у випадках конфліктів та гуманітарних криз.

 


В поїздці взяли участь представники обласних організацій Товариства Червоного Хреста України: Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Одеської, Донецької та Луганської.

 

 

 

 

 

 

Очолювали делегацію: Шелоков В.В. – перший заступник генерального директора ТЧХУ, Бєлявцева Є.Ю. – асистент проекту Prep Cap та представники GIZ, Strengthening the Capacities of Ukrainian Emergency Service – Назарчук О., Шевченко А.

 

Від Луганської ОО ТЧХУ в поїздці взяла участь голова Сватівської районної організації ТЧХУ Щербак Юлія Миколаївна.

 

Програма поїздки включала в себе такі питання: знайомство з основними напрямками діяльності волонтерів; ознайомлення з досвідом залучення волонтерів; організація роботи з волонтерами; управління командами волонтерів; робота з волонтерами різних вікових груп; підвищення та постійна підтримка мотивації; знайомство з успішними практиками на місцевому рівні; робота із громадськістю та PR.

 

 

 


 

 

«Поїздка та програма сподобалась нам своєю різноманітністю, - зазначила Ю.М.Щербак, - були як практичні поради, котрі можна застосувати одразу, так й інформація «на виріст». Були розглянуті актуальні проблеми, хоч і частина інформації була присутнім знайома. Кожен отримав відповідь на хвилюючі питання. Інформація була достатньо змістовна, зручно структурована, цікавою, пізнавальною та корисною. Цей проект додасть ширших можливостей Сватівській організації, як в цілому всьому Товариству. Для районній організації я сформувала ряд завдань, реалізація котрих допоможе щось змінити, доопрацювати, здійснити»

 


«Хочу подякувати організаторам поїздки за теплі, демократичні взаємовідносини, високий рівень організації, професіоналізм, відкритість для дискусій, готовність надати допомогу. Все сплановано грамотно, відчувалась робота команди», - зазначили Юля Щербак.

 


Такі актуальні проекти так необхідні в теперішній час.

 

 

Л.І. Загребіна,

заступник голови Луганської ОО ТЧХУ

 

 

Фото – Сватівської РО ТЧХУ

За джерелом:

http://krestlug.homelan.lg.ua/2017/04/25/navchalna-poyizdka-z-obminu-dosvidom-do-nimechchini/#more-1953

 

Переглядів: 629 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024