Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 5 » Білорусь надасть Україні гуманітарну допомогу на $65 тис
13:34
Білорусь надасть Україні гуманітарну допомогу на $65 тис

ДОПОМОГА ДОНЕЧЧИНІ

 

 

       

       Білорусь надасть Україні гуманітарну

       допомогу на загальну суму в Br117,9 тис. (близько $63 тис.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це рішення міститься в постанові Ради міністрів N332.

Згідно з документом міністерства з надзвичайних ситуацій, Державному комітетові із майна, концерну "Білдержхарчопром", Гродненському облвиконкому і низці білоруських підприємств доручено забезпечити відпуск і оформлення матеріальних цінностей для надання гуманітарної допомоги Україні.

 

 

Зокрема, до складу гуманітарної допомоги увійдуть такі продукти, як м'ясні консерви, масло, цукор, дріжджі, борошно, макарони, крупи, побутові мийні засоби, гігієнічні засоби. Загальна сума гуманітарної допомоги становитиме Br117,9 тис. (близько $63 тис.).

 

 

Також документом доручено МНС за сприяння МЗС забезпечити доставку автомобільним транспортом гуманітарної допомоги до України; організувати передання гуманітарної допомоги місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні для розподілу серед постраждалого населення України.

 

 

Міністерству фінансів за рахунок коштів, передбачених у республіканському бюджеті на фінансування витрат, пов'язаних зі стихійними лихами, аваріями і катастрофами, доручено виділити кошти для відшкодування вартості відпущених матеріальних цінностей для надання гуманітарної допомоги, а також відшкодувати транспортні, відрядження та інші витрати, пов'язані з доставкою гуманітарної допомоги.

 

 

Як повідомлялося, президент Білорусі Олександр Лукашенко 26 квітня за підсумками зустрічі з президентом України Петром Порошенко заявив про намір передати гуманітарну допомогу населенню України в зоні конфлікту.

"Найближчим часом за сприяння Міжнародного товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Білорусь планує направити гуманітарну допомогу населенню України, що проживає по обидва боки лінії розмежування. Підтримаємо самим необхідним - продуктами та засобами гігієни", - сказав тоді О. Лукашенко.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:
http://ua.interfax.com.ua/news/general/419816.html

 

Переглядів: 691 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 05:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024