Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 5 » У Львові відбувся міжнародний «круглий стіл» на тему «Донорство від померлих осіб в Україні»
21:20
У Львові відбувся міжнародний «круглий стіл» на тему «Донорство від померлих осіб в Україні»

 

ПОСМЕРТНЕ ДОНОРСТВО

 

 

       

       У Львові 5 травня  відбувся міжнародний

       «круглий стіл» на тему «Донорство від померлих

       осіб в Україні»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні відбувся міжнародний «круглий стіл» на тему 'Донорство від померлих осіб в Україні', організований ГО 'Асоціація Рідкісного Захворювання України - Легенева Гіпертензія' та БФ 'Сестри Даліли' за підтримки Львівської міської ради та сприяння ГО 'Фундація медичного права та біоетики України'.

 

 

 

 

 

 

 

Метою заходу було обговорення та визначення механізмів розвитку посмертного донорства в Україні: організаційні, правові, медичні, етичні та релігійні аспекти, готовність суспільства сприймати донацію, міжнародний досвід, а також з'ясування нормопроектних проблем цієї царини.

 

 

 

 

 

 

Я мала приємність бути модератором заходу, а також висвітлювати правові аспекти та міжнародні стандарти цієї проблематики!

 

 

 

 

 

 

З-поміж спікерів були: Костянтин Руденко, головний кардіохірург МОЗ України, Хуан Фуертас, член Правління Європейської Асоціації Легеневої Гіпертнезії (Іспанія), Ондрей Достал, керівник медичної і фармацевтичної практики PrivewsterhouseCoopers (Чехія), о. Андрій Логін, адміністратор БФ Шпиталь ім. Митрополита Андрея Шептицького.

 

 

 

 

 

 

За результатами заходу підготовлено Резолюцію, яка скеровуватиметься до компетентних органів влади, аби активізувати побудову національної системи трансплантології! Сенситивна проблематика, цікаві доповіді, яскраві дискусії наповнили захід та активізували до спільних дій!

 

 

Ірина Сенюта,

президент ГО 'Фундація медичного права та біоетики України', завідувач кафедри медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького, кандидат юридичних наук, член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Фото – Д.Клапатого, Х.Терешко

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=447228245628180&set=pcb.447228365628168&type=3&theater

 

Переглядів: 789 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024