Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 9 » Спільний проект Червоного Хреста та ЮНІСЕФ у Запоріжжі
10:52
Спільний проект Червоного Хреста та ЮНІСЕФ у Запоріжжі

 

НАМЕТОВИЙ ТАБІР

 

 

       

       Спільний проект Червоного Хреста

       та ЮНІСЕФ у Запоріжжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 29 квітня до 2 травня у селі Розумівка, що неподалік м. Запоріжжям, в рамках спільного проекту Товариства Червоного Хреста України та дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ було організовано наметовий табір для восьми сімей з дітьми, більшість з яких свого часу виїхали з Донецької та Луганської областей, а зараз проживають в містах Запоріжжя, Покровськ та Селідове.

 

 


 

 

 

Мета та завдання заходу: укріплення сімейних цінностей, налагодження позитивного емоційного фону у колі сім’ї та в громаді, профілактика стресу і непорозуміння між батьками та дітьми.

 

 

 


 

 

 

Мешканці табору пройшли шість сесій тренінгу «Сімейні цінності», направлених на: встановлення довірливих відносин між членами сім’ї, розвиток комунікаційних навичок, толерантність та взаємоповагу, підвищення власної самооцінки, згуртованість та роботу у групах.

 

 

 


 

 

 

Протягом чотирьох днів учасники проживали у наметовому таборі, який був розташований у сосновому лісі на мальовничому березі Дніпра. Дорослі разом зі своїми дітьми облаштовували табір, вирішували побутові питання, готували їжу на польовій кухні, виконували різні вправи разом з ігротехніками та психологом.

 

 

 


 

 

 

Також учасники заходу відвідали острів Хортицю, музей «Козацька Січ» та інші пам’ятки міста. Дуже сподобалось і малюкам, і дорослим катання на конях та спілкування з тваринами (іпотерапія), відвідали страусину ферму.
Загалом захід пройшов дуже позитивно та був досить інформативним для всіх учасників.

 

 

 


 

 

 

За період перебування у таборі батьки отримали можливість постійного спілкувння зі своїми дітьми, зрозуміли їх потреби, а діти не тільки весело і корисно провели час, але й дізналися чому їх інколи «не чують» чи не розуміють.

 

 

 


 

 

 

Отриманні під час життя у таборі знання та навички допоможуть учасникам в подальшому поліпшити відносини у колі сім’ї та в громаді і, сподіваємось, залишаться яскравим незабутнім враженням на все життя.

 

 

 

Фото – Запорізької ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/redcross_zp?w=wall-55159357_645

 

Переглядів: 579 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 23:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024