Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 12 » Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ – пропагандист Служби розшуку з надання ВРЗ - послуг
15:00
Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ – пропагандист Служби розшуку з надання ВРЗ - послуг

 

ВОЛОНТЕРИ І РОДИННІ ЗВ'ЯЗКИ

 

 

       

       Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ –

       пропагандист Служби розшуку з надання

       ВРЗ - послуг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У дні проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, який тривав з 20 квітня до 20 травня, міськрайонні організації Львівської ОО ТЧХУ активізували свою роботу в сфері обізнаності населення щодо мети, принципів діяльності Товариства Червоного Хреста України та безпосередньо про діяльність Служби розшуку Червоного Хреста України з надання ВРЗ - послуг. Особливу увагу розповсюдженню знань з ВРЗ - послуг приділяла голова Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ п. Наталя Семочко.

 

 

 

 

 

 

В план - графік зустрічей зі шкільною та студентською молоддю, проведенні тренінгів з першої допомоги був включений 15-хвилинний інформаційний блок, в якому висвітлювалось питання - Логотип ЧХ - визнаний у всьому світі, захищений міжнародними і українськими законами.

 

 

 

 

 

 

Логотип ВРЗ , який використовується у всьому світі червонохресними організаціями.

 

 

 

 

 

Однакові принципи діяльності, тісна співпраця, що дозволяє ефективно досягати результатівОсновне спрямування розшуку - допомога людям, які постраждали внаслідок конфліктів та екстремальних ситуацій. Майже 300 учнів (технологічний ліцей, економічний ліцей, навчально - виховний комплекс "Школа -гімназія "Галицька") одержали інформацію з таких важливих напрямків діяльності ТЧХУ. Розповсюджено друковані інформаційні матеріали з ВРЗ – послуг, де вклеєні стікери і вказані контактні дані міськорганізації ТЧХУ, ЛОО ТЧХ, куди можна звернутись в разі необхідності.

 

 

 

 

 

 

Учням навчально - виховного комплексу "Школа - гімназія "Галицька" запропоновано стати активістами і волонтерами Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ, які будуть допомагати районній організації в розповсюдженні інформаційних матеріалів та знань з ВРЗ - послуг Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

На знімку: голова Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ Наталія Семочко з активістами НВК "Школа - гімназія "Галицька" - Сенчишин Юстиною, Пендерецькою Софією, Павлишин Уляною, Паньків Юлією, Сергієвич Анастасією, Собко Юлією.

 

 

 

Фото - Ірини Апостолюк, Наталії Семочко

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХ України

 

 

Переглядів: 646 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024