Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 13 » Чернівецька ОО ТЧХУ – учасник акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»
20:47
Чернівецька ОО ТЧХУ – учасник акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 

ПІДСУМКОВИЙ ТРЕНІНГ

 

 

       

       11 травня в ЗОШ № 22 м. Чернівці

       для учнів було організовано акцію

       «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на начальника Чернівецького міського відділу УДСНС України у Чернівецькій області.

Розпочалась акція із своєрідного тренування для школярів і педагогів. Щоб зрозуміти, настільки добре діти і вчителі знають, як діяти у загрозливій ситуації, у навчальному закладі було оголошено евакуацію, після якої школярі розділилися на кілька груп і попрямували до навчальних точок.

 

 


 


 

 

 

На першій точці інспекторський склад ЧМВ спільно з рятувальниками ДПРЗ-1 демонстрували дітям пожежно-рятувальне обладання, показували спецтехніку, оснащення пожежно-рятувального автомобіля. На другій зупинці піротехніки роз'яснювали школярам про небезпеку вибухонебезпечних предметів.

 

 


 


 

 

 

Третій майданчик був закріплений за представниками Чернівецького обласного Товариства Червоного Хреста України. Вони знайомили учнів із правилами надання першої допомоги, особливостями проведення штучного дихання і непрямого масажу серця потерпілому.

 

 

 

 

 

 

Мабуть, найцікавішою для присутніх виявилася 4-та зупинка: тут кожен міг продемонструвати все, що він засвоїв із розповідей рятувальників, на практиці. Спочатку вогнеборці показували дітям, як користуватися первинними засобами пожежогасіння, а далі кожен охочий міг сам спробувати ліквідувати загорання за допомогою вогнегасника і подаючи воду із пожежного рукава.

Відповідаючи на запитання рятувальників про правила безпечної безпеки, діти продемонстрували, що добре їх знають, однак нові знання, отримані школярами у ході акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», також виявилися дуже корисними.

 

 

Фото – www.bukpravda.cv.ua

За джерелом:

http://bukpravda.cv.ua/news/chernovtsy/item/40184-у-чернівцях-рятувальники-провели-тренування-для-школярів-і-педагогів-фото.html#.WRdRPykqeE0

 

Переглядів: 526 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024