Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 15 » У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері за участю Червоного Хреста
18:01
У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері за участю Червоного Хреста

 

ВІДРОДЖУЮЧИ ТРАДИЦІЇ

 

 

 

 

У Вінниці відбувся фестиваль до Дня матері

 

за участю міської організації ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 14 травня, у Парку Дружби Народів у Вінниці відбувся «Mama Fest», приурочений до святкування Дня Матері в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ініціатором проведення свята була громадська організація “Вінницька європейська стратегія”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні ми хочемо відродити цю традицію та розпочати святкувати українське! Щороку в другу неділю травня відзначають День Матері. Для кожного в житті мама відіграє ключову роль. Це наставник, це підтримка, це приклад й опора.

 

 

 

 

 

 

 

Як розповіла організатор фестивалю, заступник голови громадської організації “Вінницька європейська стратегія” Ірина Баранович:Сьогодні 14 травня у Всесвітній День Матері ми проводимо сімейний фестиваль. Слово мати - це найголовніше слово для кожної дитини, не зважаючи на її вік. І тому у нас виникла така ідея популяризувати це свято і впровадити його у життя вінничан. Хоч сьогодні і хмарно, але щасливі пари, усміхнені діти та гарні матусі сяяли замість сонця. Нам приємно, що відгукнулась значна кількість громадських організацій, представники депутатського корпусу та бізнесу, а нашим найбільшим партнером став Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. Ми дійсно хочемо, щоб це свято об’єднувало вінничан та створювало нові традиції у місті.”

 

 

 

 

 

 

У програмі заходу ми насолоджувались виступами юних вокалістів, були проведені різноманітні майстер - класи з виготовленням оберегів та листка конюшини, фейс - арт, працювало дитяче містечко та фото - зони. Кожна дівчина на святі мала змогу отримати безкоштовну зачіску від студентів Вінницького центру професійної-технічної освіти технологій та дизайну та професійно підібраний макіяж від представниці компанії Mary Kay. Також у салоні краси під відкритим небом була можливість пройти спа процедуру для рук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Не залишились без уваги курси з першої допомоги від Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Родзинкою фестивалю стала можливість для подружжя оновити свої шлюбні обітниці та отримати пам’ятні фото на згадку про цей день, від ведучої програми «Кава з депутатом», представниці Інститут Республіка Христини Коваленко.

 

 

 

Фото – www.myvin.com.ua

За джерелом:

http://www.myvin.com.ua/ua/news/stuff/49102.html

 

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024