Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 16 » У Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького обрано «Miss LNMU 2017»
19:12
У Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького обрано «Miss LNMU 2017»

 

ПЕРША КРАСУНЯ 

 

 

         

          У Львівському національному медичному

          університеті ім. Данила Галицького обрано

         «Miss LNMU 2017»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 травня відбулася довгоочікувана студентська подія – конкурс «Miss LNMU 2017». На сцені концертного залу Центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» десять претенденток змагалися за корону та титул першої красуні Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

 

 

 

 

 

 

Конкурс складвся з 5 етапів. У першому, де дівчата виходили в українських строях, вони мали змогу розповісти про себе. У другому наші учасниці демонстрували свої творчі здібності. Після третього виходу у купальниках дівчата виходили у вбранні у стилі «Стиляги», під час якого зуміли показати свої інтелектуальні здібності. Останній вихід прикрасили чудові вечірні сукні дизайнера Оксани Бешлей. Святкову атмосферу конкурсу доповнювали танцюристи, співаки та гумористи.

 

 

 

 

 

 

За результатами журі визначило переможницю. Нею стала Адріана Ляхович – студентка 3-го курсу медичного факультету ЛНМУ імені Данила Галицького.

 

 

 

 

 

 

Організаторами конкурсу була Первинна профспілкова організація студентів ЛНМУ ім. Данила Галицького , яку очолює голова Тарас Пацюрко, великий друг Червоного Хреста, про що можна дізнатися докладніше з публікації на сайті ЛОО ТЧХУ за 07 квітня п.р. В профспілковий актив входили: Стефанія Швець, Олена Чемерис, Ірина Лялюк, Олеся Максимків, Марта Марчак та Софія Міхальова.

 


ВІТАЄМО «Miss LNMU 2017» з перемогою!

 

 

 

Фото – прес-служби ЛНМУ ім. Данила Галицького

За джерелом:

http://www.meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3781%3A2017-05-11&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=uk

 

 

Переглядів: 657 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 00:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024