Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 17 » Візит регіонального спеціаліста з інформації ТЧХУ Юлії Рудакової до Львова (ВІДЕО)
23:00
Візит регіонального спеціаліста з інформації ТЧХУ Юлії Рудакової до Львова (ВІДЕО)

 

У ВИРІ ІНФОРМАЦІЙНОГО ШТОРМУ

 

 

Візит регіонального спеціаліста

з інформації ТЧХУ Юлії Рудакової до Львова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У силу випадку прибуття до Львова регіонального спеціаліста з інформації ТЧХУ Юлії Рудакової співпав з Указом Президента України П.Порошенка про санкції проти російських ЗМІ. Замість семінару, який планувався, вийшла просто індивідуальна зустріч з окремими членами молодіжного клубу ЛОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Валентин Мойсеєнко, - голова ЛОО ТЧХУ, - представив гості двох студентів - четвертокурсників ЛНМУ ім. Данила Галицького, котрі побажали приєднатися до руху волонтерів. Це - Георгій Данданов з Болгарії та Хуссейн Муссаві з Лівану.

 

 

 

 

 

 

Людмила Валько, голова молодіжного клубу, розповіла про поточні труднощі, їх подолання і плани роботи на ближчу і подальшу перспективу. Згадали про регулярні візити до Львова журналіста з Німеччини Тілля Майєра і вплив його публікацій на аудиторію.

 

 

 

 

 

 

Мова зайшла про фільм Тілля Майєра «Зима у Львові», який 8 травня презентували у генконсульстві у Мюнхені.

 

 

 

 

 

 

На даний час є можливість побачити тільки рекламний ролик про фільм і оцінити його озвучення.

 

 

 

 

 

 

 

Хоч фільм ще тільки дублюється на українську мову, але з його героями, що проживають у Львові, можна познайомитися вже зараз.

 

 

 

 

 

 

Першу фотосесію було зроблено в оселі Юлії Іванівни Шульгіної.

 

 

 

 

 

 

Валентин Мойсеєнко вручив самотній господині пакет продуктових наборів, вартістю понад 400 грн. Кошти на підтримку знедолених у Львові Тілль збирає в Німеччині за допомогою своїх публікацій в газеті «Шпігель», виступах на радіо і по телебаченню.

 

 

 

 

 

 

Другою адресою була домівка Юлії Сергіївни Величко. Голова ЛОО ТЧХУ В.Мойсеєнко і їй вручив пакет продуктових наборів – подарунок від німецьких спонсорів.

 

 

 

 

 

 

Третьою адресою для візиту червонохрестівців стала оселя Марти Василівни Бурки. Отримавши пакунок з продуктами, господиня не стримала сліз. Прощаючись, попросила, щоб повернули їй для процедур і допомоги по господарству ту саму патронажну сестру, котра обслуговувала її до 1 січня п.р. , бо із соціальної служби приходять тільки раз на тиждень.

 

 

 

 

 

 

На другий день також не вдалось зібрати контингент «пишучої братії», щоб повести мову про ведення сторінок у соцмережах, наповнення сайтів, роботу з пресою, візуальних стандартах, необхідності зйомок відео для збірника "Щомісячного Червоного Хреста". Натомість була змога поспілкуватися з простими відвідувачами головного офісу ЛОО ТЧХУ, вислухати їх прохання, зробити репортажні знімки.

 

 

 

 

 

 

Завершився візит Юлії Рудакової зустріччю з тренером з першої допомоги Іриною Валько, під час якої ближче познайомилася з її роботою з молоддю, а також записати інтерв'ю з головою Львівської ОО ТЧХУ Валентином Мойсеєнком, в якому він окреслив горизонти діяльності Товариства у цьому році, наголосив на необхідності збору старих фотографій до 100-річчя ТЧХУ, подякував НК ТЧХУ, особисто першому заступнику генерального директора Товариства Владиславу Шелокову, за розробку осучасненого сайту для обласної організації Червоного Хреста Львівщини.

 

 

 

Фото – автора і Тілля Майєра

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 673 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 17:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024