Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 23 » Співпраця Харківського Центру підтримки сім'ї з ЮНІСЕФ і Червоним Хрестом впродовж року роботи
23:04
Співпраця Харківського Центру підтримки сім'ї з ЮНІСЕФ і Червоним Хрестом впродовж року роботи

 

ФЕСТИВАЛЬ «РОДИННЕ КОЛО»

 

 

 

 

 

Співпраця Харківського Центру підтримки сім'ї

з ЮНІСЕФ і Червоним Хрестом впродовж року

роботи з дня заснування

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З травня 2016 року по травень 2017 року в рамках співпраці Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) і дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в м. Харкові реалізовувався спільний проект «Створення умов для розвитку соціальної активності та усвідомлення важливості дотримання принципів рівності в молодіжному оточенні».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках проекту працював Центр підтримки сім’ї (ЦПС). Основна мета проекту - підтримувати активну життєву позицію школярів і молоді, допомагати сім’ям розвивати своїх дітей і прищеплювати сімейні цінності. Виконання цієї мети стало можливим, завдяки команді Центру, яка складається з ігротехників, педагога, психологів, спортивного інструктора під керівництвом адміністратора і координаторів проекту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усього за рік було проведено 531 захід, бенефіціарами (отримувачами допомоги) яких стали 23 517 осіб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За підсумками проекту 12 травня 2017 року, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Максима Горького у Харкові відбувся сімейний фестиваль «Родинне коло».

 

 

На фестиваль були запрошені представники обласного та міського Департаменту освіти, обласного управління та міського Департаменту у справах сім’ї молоді та спорту, управління освіти адміністрацій Київського, Шевченківського, Новобаварського районів м. Харкова, координатори проекту від Товариства Червоного Хреста України, регіональні представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), адміністрація і голови районних організацій Харківської обласної організації ТЧХУ, волонтери Червоного Хреста, представники ЗМІ та друзі і партнери Центру підтримки сім’ї.

 

 

Під час проведення фестивалю пройшли майстер - класи з дітьми з малювання та роботі з контурами малюнка, активні ігри з аніматорами та великими, у ріст людини, ляльками, гра в настільний футбол, флешмоби.

 

Також була організована виставкова зона з роботами конкурсантів – фотографіями та малюнками.

 

Танцювальний колектив «Tendency» підтримав свято яскравими творчими номерами. Співробітники Центру продемонстрували свої таланти з фехтування, вокалу та жонглювання.

 

 

Головна подія фестивалю - це нагородження призерів та переможців конкурсів і змагань.

 

1 місце в турнірі з міні - футболу зайняла команда школи № 92.

 

Були нагороджені і призери в турнірі з настільного тенісу. Отримали заслужені нагороди і переможці в змаганнях «Мама, тато, я - спортивна сім’я».

 

Переможці в конкурсах малюнка, фоторобіт і соціального відео були відзначені кубками, грамотами та цінними призами. Відзначено подяками волонтерів ЦПС, громадську організацію багатодітних і малозабезпечених сімей «ФеМеЛі» та партнерів і друзів проекту.

 

 

Наталія Буленко,

адміністратор ЦПС м. Харкова

 

 

 

Світлини – Харківської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.redcross.kh.ua/news/239

 

Переглядів: 426 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024