Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 28 » Місії Люксембургського Червоного Хреста у Львові - 25 років
15:14
Місії Люксембургського Червоного Хреста у Львові - 25 років



РЕКОНСТРУКЦІЯ  ОПЕРАЦІЙНОГО  БЛОКУ




 






 

 Люксембурзький Червоний Хрест – давній друг України.

В цьому році виповнюється 25 років з дня заснування

Програми «Допомога дітям України із вродженими

вадами серця і сприяння розвитку дитячої кардіохірургії

у м. Львові».






 






 


 

25 травня у Львів прибула з триденним візитом делегація Люксембурзького Червоного Хреста у складі професора Річарда Шнайдера та пана Габріеля Шпелліні, інженера – проектувальника  медичних закладів. 






 






 




 

Закордонних партнерів в аєропорту зустрічали: кардіохірург Микола Коник, голова Львівської  ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко, голова Залізничної РО м. Львова ТЧХУ Уляна Стельмах.






 






 




 

Мета візиту – не тільки продовження Програми Люксембурзького Червоного Хреста на подальший термін, а оцінка стану медичної апаратури для діагностики й анастезеології, які були закуплені і передані українським лікарям зарубіжними партнерами в 2005 р. Крім того необхідно скласти кошторис реконструкції всього операційного блоку дитячого кардіологічного відділення ЛОКЛ, яким завідує кардіохірург Микола Коник.






 






 




 

Річард Шнайдер на  наступний день після прибуття провів разом з інженером Габріелем Шпелінні, кардіохірургом Миколою Коником і групою українських лікарів ретельний огляд операційного корпусу, щоб правильно запроектувати його реконструкцію.

 



 

Наша довідка:






 

Програма «Допомога дітям України із вродженими вадами серця і сприяння розвитку дитячої кардіохірургії у м. Львові» діє вже 25 р. за фінансування Люксембурзького Червоного Хреста.




 

Починаючи з 1992 року, в Люксембурзі розпочалось лікування українських дітей із вродженими вадами серця.За час існування програми за кордоном безкоштовно прооперовано понад 250 дітей із складними вадами серця. 




 

За цей час партнери з Люксембурзького Червоного Хреста належним чином оснастили сучасною апаратурою Львівський центр дитячої серцево - судинної хірургії у ЛОКЛ, а на базі західноєвропейських клінік підготували для нього лікарів відповідного профілю. Тепер немає необхідності возити на операції дітей з України у Люксембург чи Страсбург, тому що наші лікарі також навчилися робити їх на високому професійному рівні у себе вдома. 






 






 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Переглядів: 677 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 16:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024