Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Травень » 30 » Говерлу підкорять особливі люди на спеціальних візках
21:08
Говерлу підкорять особливі люди на спеціальних візках


 

ЗВИТЯЖЦІ





 





 

20-річний хлопець з ДЦП створив новий проект

для залучення людей з особливими потребами

до активного життя у суспільстві  





 


 


 


 

Іван Маслюк, хлопець з ДЦП, який подолав майже 5000 км на триколісному велосипеді, тепер допомагає втілювати мрії і бути активними іншим людям з інвалідністю. Він створив унікальний для України проект La Joëlette – підкорення гірських вершин людьми з інвалідністю. 30-31 травня молодь підкорюватиме найвищу точку України – гору Говерлу, пише zaxid.net.


 

«На спеціальних візках ми підкоримо вершини українських Карпат, протягом літа буде здійснено більш ніж 10 таких виїздів із різними людьми», – написали організатори на своїй сторінці у Фейсбук.




 





 



 

Нагадаємо, проект On 3 wheels започаткував Іван Маслюк, який, незважаючи на свій діагноз, зважився вирушити в подорож і здійснити свою мрію - побачити океан. У 2016 році за допомогою друзів на спеціальному триколісному велосипеді він подолав майже 5000 км і реалізував свій задум.



 

Тепер хлопці хочуть допомогти іншим людям з інвалідністю і підготували новий проект. Декілька разів на місяць вони організовуватимуть походи тривалістю 1-3 дні у живописні місця України разом, на який запрошують усіх бажаючих. Перший похід відбудеться вже 30-31 травня на гору Говерла.



 

Дізнавшись про плани On 3 Wheels, відомий український меценат подарував їм спеціальні візки розроблені у Франції La Joelette. Також незабаром запустять проект на спільнокошті, де кожен охочий зможе долучитися до здійснення мрій людей з інвалідністю.




 





 

«Щоразу ми залучатимемо нових волонтерів в походи для того, щоб люди мали особисте спілкування з такими людьми і відчували себе причетними до змін у суспільстві. Ми пропонуємо вам приєднатися до команди On 3 Wheels. Станьте волонтером, учасником, лідером походів, для того щоб здійснити ще більше мрій», – запросила нова учасниця проекту Мирослава Кушнір.





 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://goloskarpat.info/society/592c7b32dc397/





 





 





 

Переглядів: 448 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024