Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 2 » У Бердичівському районі на Житомирщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей
21:28
У Бердичівському районі на Житомирщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей

МОРОЗИВО, КОНЦЕРТ І ПОДАРУНКИ

 

       

       У Бердичівському районі на Житомирщині

       відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей біля Бердичівської районної ради зібралася неймовірно велика кількість дітлахів. Зовсім маленькі і трішки старші, вони були в центрі уваги цього дня. Саме для дітей із сіл Бердичівського району у середу, 31 травня, було організовано святковий захід, що став уже традицією.

 

Відкрили урочистості усі бажаючі проявити себе у ролі художника, беручи участь у конкурсі малюнка на асфальті. Близько десяти сімей вправно творили перед входом у району раду свої такі ще дитячі, але вже усвідомленні шедеври про мир в країні, добробут, любов, бажання здоров’я і щастя та найзаповітніші мрії.

 

 

А потім в актовій залі на винуватців свята чекала вистава, ігри, конкурси і танцювальні номери колективу Бердичівського районного будинку культури.

 

 

Організацією заходу займалися 3 служби: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і служба у справах дітей. Кожна з них запросила на свято ту категорію дітей Бердичівщини, якою опікується, зокрема і дітей з функціональними обмеженнями.

 

 

Таких на обліку в районі налічується 105 дітей, від народження до повноліття. Дехто зміг бути присутнім на заході, дехто – ні, в силу своїх можливостей, але подарунки з нагоди Дня захисту дітей отримає кожен.

 

 

Для людей, котрі опікуються дітками Бердичівського району, це хоч і клопітка та серйозна, але напрочуд приємна робота. Адже діти – це майбутнє, це сподівання, це надії, а виховувати їх духовно і фізично, берегти та піклуватися про них – це справа дорослих.

 

 

Діти з району знають про це свято і завжди з задоволенням беруть у ньому участь. Крім 1 червня, Дня захисту дітей, для них заходи організовують постійно. Це майстер-класи, бесіди з батьками, ігри волонтерів з дітьми, наприклад, як це робить громадська організація «Вардемей».

 

 

Напередодні свята, коли в школах закінчилися уроки, а попереду настали літні канікули, ці діти, веселі та зачаровані, захоплено спостерігали за кожним виступом на сцені. Вони з великим задоволенням брали участь у конкурсах, підспівували і танцювали.

 

 

Кожен з них отримав подарунки і морозиво від меценатів свята: голови районної організації Червоний Хреста Марії Швайківської, Почесного громадянина Бердичівського району Петра Залізного та ТОВ «Три Ведмеді».

 

 

А за конкурс малюнків на асфальті нагородили абсолютно всіх учасників, не виділяючи перших, других чи третіх місць просто тому, що всі малювали дуже гарно і старанно

 

 

 

Фото - rio-berdychiv.inf

За джерелом:

https://rio-berdychiv.info/novini/kultura/item/10025-morozyvo-i-podarunky-otrymaly-ditlakhy-berdychivskoho-raionu-z-nahody-dnia-zakhystu-ditei-foto.html

 

Переглядів: 482 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024