Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 2 » Відбувся конкурс дитячих малюнків за участі Червоного Хреста в м. Умані на Черкащині
21:42
Відбувся конкурс дитячих малюнків за участі Червоного Хреста в м. Умані на Черкащині

 

ПІД ЗНАКОМ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

     

     Конкурс дитячих малюнків під гаслом

     «Людина починається з добра» за участі

     Червоного Хреста відбувся у Міжнародний

     день захисту дітей в м. Умані на Черкащині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України, Уманська школа мистецтв, Спілка жінок міста провели конкурс дитячих малюнків під гаслом «Людина починається з добра». Дитячі роботи відображають їх внутрішній світ, дитячу доброту, бажання та готовність допомогти немічним, уміння співпереживати у горі, бути милосердними, жити з оточуючим світом у злагоді і мирі.

 

 

 

 

Роботи юних талантів в 2017 році доповнили колекцію кращих малюнків вихованців школи мистецтв. Колекція зберігається в Уманській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

Голова міськрайонної організації Товариства, голова Спілки жінок міста, які очолює Валентина Чорна та директор Школи мистецтв Вікторія Лисогор заохочують авторів дитячих малюнків глибше пізнавати світ мистецтва і вдосконалювати свою майстерність під час роботи олівцем, вугіллям, гуашшю, темперою, пастеллю, акварельними і олійними фарбами.

 

 

 

 

Допомагають в цьому юним художникам досвідчені викладачі школи мистецтв - Анна Юрійчук, Людмила Чернишенко, Зоя Шишковська. І вчителі, і вихованці 1 червня отримали Грамоти Уманської МО ТЧХУ, як заохочення до ще більших творчих пошуків, утвердження засобами мистецтва ідей гуманізму і милосердя у нашому суспільстві.

 

 

 

 

Цілком можливо, що серед юних талантів навчаються тримати у руках пензель майбутні українські Пабло Пікассо, Сальватори Далі, Ван Гоги, Ель Греко, Куїнджі, Веласкеси, Гойї та інші славетні соратники цих видатних майстрів. Придивляймося до їх перших ескізів і начерків, щоб по них вгадати, хто ж з юних художників досягне висот своїх славетних попередників. Найгарніші роботи конкурсантів доповнили виставку кращих малюнків талановитої молоді Умані.

 

 

 

 

 

 

Виставка дитячих малюнків в черговий раз відкрилася 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей в центральному сквері міста. Юні таланти та їх наставники отримали подарунки та Грамоту міськрайонної організації Товариства Чевоного Хреста Уераїни та Спілки жінок міста за особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя, гуманізму, доброчинності.

 

 

 

 

 

Цьогорічна тематика дитячих робіт, які видно на фотографіях, приурочена донорам крові. Назва кожного малюнку красномовна. Вони звеличують донорів крові, запрошують до участі в донорстві. Їх автори Катерина Гуща, Тетяна Малайдах, Євгеній Михайловський, Дарина Олійник, Анастасія Рябокінь, Анастасія Франчук, Вікторія Янчук.

 

 

 

 

 

Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України використала кращі дитячі малюнки минулорічних конкурсів на заставку благодійних квитків 2015 року та 2016 року, які вийшли чималим тиражем на всю область. Це приємно радує авторів малюнків, їх рідних і червонохрестівців.

 

 

 

 

 

Доброта і милосердя - об’єднують нас навколо благодійних справ. Укспіхів вам, юні таланти!

 

 

 

 

Фото – МРО ТЧХУ

Прес-центр Уманської МРО ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 693 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024