Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 2 » Трійнят Ільницьких з м. Житомира повністю забезпечили органічним дитячим харчуванням з Німеччини
21:43
Трійнят Ільницьких з м. Житомира повністю забезпечили органічним дитячим харчуванням з Німеччини

 

ТРІЙНЯТА

 

 

Родина Ільницьких з Житомира, яка через три роки

після загибелі в зоні збройного конфлікту на сході

України єдиного сина народила трійню, - самих

дівчаток, - отримала благодійну допомогу: запас

високоадаптованої органічної молочної суміші

«Töpfer» Lactana Organic 1, якою підгодовують

грудних дітей від народження і до року

 

 

 

 

 

 

Про це 1 червня Житомир.info повідомили журналісти, - працівники прес-центру Управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

 

 

 

 

Гуманітарний вантаж – більше 20 тонн дитячої молочної суміші, 300 грамів якої вартує 7 євро, - отримала центральна дитяча міська лікарня м. Житомира. Суміш згідно заявкам розподілили на 43 дитячі установи Житомирської області.

 

 

«За сприяння віце-президента міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» Ірени Венгловської перша цьогорічна допомога надійшла від благодійників медичної фірми «Humedica» з Німеччини, м. Кауфбойрен (Kaufbeuren), які передали закладу більше 20 тонн високоадаптованої органічної молочної суміші «Töpfer» Lactana Organic 1, що застосовується одразу від народження дитини до року. Через управління охорони здоров’я Житомирської ОДА ми повідомили усіх свої колег про те, що можемо поділитися цією «гуманітаркою», - йшлося у прес-релізі.

 

"Відповідно до поданих заявок дитяче харчування з Німеччини отримали 43 лікувальні заклади області, зокрема обласний перинатальний центр, обласна дитяча клінічна лікарня, обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом, а також ЦРЛ та центри ПМСД. Крім того, ми повністю забезпечили дитячим харчуванням трійню дівчаток із родини Ільницьких", - цитує головного лікаря міської дитячої лікарні Володимира Башека УОЗ.

 

 

 

 

Наступний вантаж гуманітарної допомоги надійшов до ДЦМЛ від Німецького Червоного Хреста з окружної організації Заале-Орла (Saale-Orla) м. Шлайц (Schleiz). Це – наркозно-дихальний апарат з приладдям фірми «Lion», апарати для штучного дихання, електрокардіограф та монітори для відеоспостереження, комп’ютери, функціональні ліжка тощо, - зазначають у прес-центрі.

 

 

 

 

У лікарні називають й інших благодійників, які опікуються проблемами дитячої лікарні. Це Всеукраїнський БФ «Допомагати просто» та комітет допомоги Східно-Європейського реформаторського співтовариства з Голландії.

 

 

 

 

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 року житомирські депутати проголосували за виділення 1,2 млн грн на квартиру родині Ільницьких, а в травні сестричкам загиблого «кіборга» нарешті передали візочок для трійнят.

 

 

 

Фото – www.zhitomir.info

Джерело:

http://www.zhitomir.info/news_166218.html

 

Переглядів: 834 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024