Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 7 » Кафедра медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького відзначила Міжнародний день захисту дітей
17:59
Кафедра медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького відзначила Міжнародний день захисту дітей

 

ПРАВОВІ ЗЕРНА

 

 

Кафедра медичного права Львівського національного

медичного університету імені Данила Галицького

провела заходи, приурочені до Міжнародного дня

захисту дітей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кафедра медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького провела заходи, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. У цей день тематика прав дитини звучить особливо голосно, і вона актуальна щодня. Важливо, аби дотримання прав дитини було пріоритетним напрямом діяльності органів влади і права дитини були під постійною опікою!

 

 

 

 

 

 

Студенти - консультанти медико - юридичної клініки спільно з викладачами кафедри завітали до дітей, котрі перебувають у Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації. Тематика інтерактивного заняття була «Права й обов’язки дітей в Україні», в межах якого студенти в ігровій формі (через сюжети казок формували каталог прав дитини і шукали з дітьми випадки їх дотримання й порушення) надавали інформацію діткам від 3 до 12 років, закладаючи в їхню свідомість правові зерна.

 

 

 

 

 

 

Медико - юридична клініка тісно співпрацює з Притулком як шляхом проведення інтерактивних занять, так і виїзних консультацій. Окрім навчального компоненту, юним учасникам зустрічі позитивних емоцій додало частування солодкими гостинцями.

 

 

 

Фото - автора

Ірина Сенюта,

завідувач кафедрою медичного права ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького, президент ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Переглядів: 494 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024